To je to što me zanima!

Pronašli nove predmete koji vjerojatno pripadaju MH370

Malezijska vlada objavila je kako smatraju da su to dijelovi prozora i jastuci sa sjedala, a australske vlasti tvrde da pronađeni predmeti uopće nisu s aviona...
Vidi originalni članak

Na otoku Reunion gdje su prošlog tjedna pronađeni dijelovi krila nestalog Boeinga 777 leta MH370 istražitelji su pronašli nove predmete. Malezijska vlada objavila je kako smatraju da su to dijelovi prozora i jastuci sa sjedala. No, još moraju utvrditi da potječu s tog aviona, a australske vlasti tvrde da pronađeni predmeti uopće nisu s aviona.

Stručnjaci iz nekoliko zemalja okupili su se kako bi proučili i analizirali pronađene predmete te pokušali utvrditi radi li se o zrakoplovu s leta MH370. Oni nisu toliko spremni sa sigurnošću tvrditi da dijelovi s otoka Reunion pripadaju nestalom zrakoplovu.

Iako je malezijski premijer Najib Razak objavio kako su pronađeni dijelovi krila sigurno pripadali Boeingu 777 i očekuje se da će analiza na kraju to potvrditi, američki i francuski istražitelji još nisu pronašli ništa što bi moglo dokazati da su pronađeni dijelovi sigurno pripadali nestalom avionu. 

Jedino što su stručnjaci potvrdili do sad je da dijelovi krila pripadaju Boeingu 777 koji ima tehničke karakteristike iste kao i nestali zrakoplov.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • davidhaye 06.08.2015.

    A gdje su serijski brojevi djelova??

  • Didi219 06.08.2015.

    Moze mi molim vas netko reci kolko je takvih Boinga palo u more u zadnjih par godina i da se jos uvijek traga za njihovim dijelovima?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare