To je to što me zanima!

Pronašli novu lažnu diplomu: Godinama radila u dvije škole

Žena s lažnom diplomom profesorice biologije i kemije Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku predavala je šest godina u jednoj i sedam u drugoj školi u Međimurju
Vidi originalni članak

Možemo potvrditi da je otkrivena nova, ukupno 25. krivotvorena isprava i to kod osobe zaposlene u dvije osnovne škole u Međimurskoj županiji, potvrdili su nam u petak iz Ministarstva obrazovanja i znanosti. Kako smo neslužbeno uspjeli doznati, radi se o ženi.

Riječ je o krivotvorenoj diplomi profesorice biologije i kemije sa Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjela za biologiju.
Navodna profesorica je s krivotvorenom diplomom u jednoj osnovnoj školi radila 6, a u drugoj 7 godina. Po otkrivanju nevjerodostojnosti diplome, pokrenuta je procedura prema nadležnim tijelima, kazali su nam iz Ministarstva. 

Do sada je otkriveno ukupno 25 nevjerodostojnih isprava (17 diploma, 8 svjedodžbi):

9 diploma Sveučilišta u Zagrebu
3 inozemne (fakultet iz Srbije- Visoka poslovna škola strukovnih studija u Novom Sadu, Sveučilište u Grazu, Sveučilište u Ljubljani)
1 Sveučilište u Zadru
1 Sveučilište u Rijeci
1 Sveučilište u Splitu
2 Sveučilište u Osijeku
8 svjedodžbi

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 05.07.2019.

    pa sabornica ih je puna 😂😂😂😂

  • BlackRaven 05.07.2019.

    Što ne krenete po ministarstvima i "agencijama" ? Auuu čega bi tek tamo bilo..

  • LeeLilačaLoo 05.07.2019.

    Koji sam ja idiot. Sirotinja. Falilo mi oar ispita da budem učiteljica razredne nastave a prije par mj. sazbala da moja kolwgica kupila diplomu. S obzirom na staž već sam u penziji mogla biti da sam i ja kupila diplomu. A šta... sirotinja je vječno sirotinja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare