To je to što me zanima!

Pronašli prvu od 276 djevojaka koju je 2014. oteo Boko Haram

Aktivisti su potvrdili kako je pronađena  Amina Ali Nkek i to u šumi Sambisa u blizini granice s Kamerunom. Prepoznao ju je pripadnik skupine JTF koja pomaže vlastima
Vidi originalni članak

Jednu od nestalih djevojaka iz nigerijskog Chiboka uspjeli su pronaći. Riječ je o prvoj od 276 djevojaka koju je iz učeničkog dom prije dvije godine otela militantna skupina Boko Haram. 

Aktivisti su potvrdili kako je pronađena  Amina Ali Nkek i to u šumi Sambisa u blizini granice s Kamerunom. Prepoznao ju je pripadnik skupine JTF koja pomaže vlastima u borbi protiv Boko Harama, piše BBC

U travnju 2014. naoružani napadači upali su u učenički dom u Chiboku, oteli 276 djevojaka i potrpali ih na kamione. Neke su se uspjele spasiti skokom s kamiona i bijegom u žbunje. Procjenjuje se da su militanti uspjeli sa sobom odvesti ukupno 219 djevojaka. 
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Rumpelstiltskin 18.05.2016.

    Takvi likovi poput boko harama rade što ih je volja, dobiju oružje od američana i ostalih preprodavača s kojim šire strah uz zamjenu za resurse kojih u Africi ima ko u priči, a oni prekupci tim resursima plačaju medijima da se o tome ništ ne piše i govori možda tu i tam malo ali to nikog ne zanima.... evo u nas ovaj članak npr. u usporedbi sa običnom sljut sjeverinom ne može se mjerit u komentarima i pogledima.

  • sunčanana 18.05.2016.

    Zašto ne napišete da su kršćanke?

Komentiraj...
Vidi sve komentare