To je to što me zanima!

Pronašli vozačicu sa 'snimke smrti' koja je pukom srećom izbjegla osam direktnih sudara

Noćna vožnja u srijedu oko 22 sata Podravskom magistralom mogla je završiti tragično za neke sudionike prometa, nakon što je vozačica dobar dio vožnje odradila u suprotnoj traci
Vidi originalni članak

Koprivnička policija je u četvrtak pronašla 57-godišnju "slalomašicu" čiju je vožnju kamerom mobitela snimio mladić, te dostavio portalu e-podravina

Na snimci koja je sačinjena u srijedu oko 21,30 sati na dionici državne ceste Štaglinec - Koprivnica iz automobila koji se kreće iza, vidi se kako vozačica upravlja Daciom koprivničkih registarskih oznaka više po lijevoj nego po svojoj desnoj strani. 

POGLEDAJTE VIDEO Kamikazal na cesti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Video u kojem se vidi najmanje osam teških prekršaja koji su mogli fatalno završiti, policiji je dostavljen pola sata kasnije. Iz policije navode da se sumnje u počinjenje prekršaja nepoštivanje prometnih znakova i nepropisno kretanje vozila na kolniku protiv osumnjičene će biti pokrenut prekršajni postupak. 

Većina ljudi koji su vidjeli snimku su najvjerojatnije donijeli zaključak da se radilo o vozaču (vozačici) koja je bila totalno pijana. 

No, kako je od sinoć pa do pronalaska "kamikaze" s Podravske magistrale prošlo puno vremena to su mališani ili neka druga opojna sredstva već "izvjetrila" iz organizma. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • 03.09.2020.

    A možda je suprug ili sin dotične vozio kako znadu da je baš ona vozila

  • ivanunited 29.08.2020.

    Auto na dražbu ili u prešu,za mjesec dana prepolovili bi broj ovakvih kamikaza na cesti...

  • Dalibor0704 28.08.2020.

    Video dostavljen policiji pola sata kasnije. Onda je policija 2 dana proučavala svjetla automobila, pa tri dana oštrila sliku tablice, pa 5 dana tragala za vlasnikom. Ti kompači samo usporavaju radnje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare