To je to što me zanima!

Propala im pljačka: Bagerom su se lopovi zaletjeli u banku...

Njemačka: Nepoznati lopovi ukrali su s obližnjeg gradilišta bager. Oko 5.15 sati zaputili su se s njime prema banci. Zaletjeli su se na mjesto gdje stoji bankomat
Vidi originalni članak

Stanovnike njemačkoga grada Münchenbernsdorfa u noći na nedjelju probudila je buka i snažan udarac. Lopovi su se oko 5.15 sati zaletjeli bagerom u banku jer su htjeli ukrasti bankomat.

Nepoznati lopovi ukrali su s obližnjeg gradilišta bager. Oko 5.15 sati zaputili su se s njime prema banci. Zaletjeli su se u banku na mjestu gdje stoji bankomat.

- Čuo sam snažan udarac i kuća mi se zatresla. Pogledao sam kroz prozor i kod banke vidio bager koji je napravio golemu rupu na zgradi - kaže stanovnik Münchenbernsdorfa. Odmah je pozvao policiju i vatrogasce, koji su brzo stigli. Lopovi ipak nisu uspjeli ukrasti bankomat te su pobjegli u nepoznatom smjeru. Hendrik Ziegenbein, šef banke, potvrdio je da nikakav novac nije ukraden, no nastala je velika šteta. Policija je procijenila štetu na 375.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • TVRDOGLAVI SVABO 26.01.2016.

    samo sto sam napiso budale za ove sto su vako pljackali dobijo sam opomenu postovani ja mislim da pretjerujete sa opomenama neke opomene nezasluzuju opomenu ako su i negativne a bez psovke ,,, ok ako ima vrijdzanja ostalih koji pisu komentare neka opomene ako je neko negativno opiso clanak ali bez psovke zasto dobiva opomenu i oduzimanje bodova za moj pojam nekda pretjerujete nadam se da necu dobit opet postovanu opomenu

  • TVRDOGLAVI SVABO 26.01.2016.

    hop trc gewezen sein jetz lova mein

  • Čarobnjak 25.01.2016.

    drugi put će biti bolje.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare