To je to što me zanima!

Propali su s trošnog mosta u kanjon i izašli bez ogrebotine

Lesley Norris i Bruce Scott, koji četiri godine putuju Južnom Amerikom, propali su u kanjon nakon što se urušio most. Nekako su se uspeli i nazvali rodbinu u Englesku
Vidi originalni članak

Brazilski spasioci pronašli su britanski par u 60-im godinama čija je kamp kućica propala u kanjon u amazonskoj prašumi. Lesley Norris i Bruce Scott nekako su se uspeli uz strminu i nazvali rođake u Englesku nakon nesreće 320 kilometara od brazilskog grada Manausa. Iako su se lakše ozlijedili, Lesley je rekla za BBC kako je mislila da su gotovi. Par već četiri godine putuje Južnom Amerikom.

- Da budem iskrena: Nakon što smo udarili u most, mislila sam to je to. Padali smo i padali. Ne znam kako smo prošli s tako malo ozljeda - dodala je Lesley. Bruce je objasnio kako je most propao ispod njih. Čini se kao da su padali cijelu vječnost. 

Spasilačka operacija počela je nakon što su rođaci iz Engleske kontaktirali brazilske spasioce. Odveli su par u bolnicu na kontrolu iako se činilo da su oboje u redu. Ipak, brazilska vojska je rekla kako će trebati neko vrijeme da izvuku kamp kućicu. 

Bivša stjuardesa i fotograf strastveni su svjetski putnici. Nakon što su otišli u mirovinu prodali su foto studio i kupili kamp kućicu. Proputovali su Afriku i prešli na Južnu Ameriku.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Maksimilijan 22.09.2011.

    A zao mi Mercedes Unimog-a :-( Nema gdje on ne moze proci.Offroad legenda.

  • SpaljozaZg 22.09.2011.

    a nije ni cudno kada kampica izgleda ko oklopno vozilo a sigurno je i tezina radi toga bila presudni faktor, a ako je ovo most kaj vidim onda nije ni cudno kaj se to dogodilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare