To je to što me zanima!

Propucani muškarac umro je u bolnici, policija traži svjedoke

U Hašima O. (33) nepoznati počinitelj ispalio je jedan metak. Ranjeni muškarac je uspio izaći iz auta i tražiti pomoć, no umro je sat vremena kasnije u KB Dubrava
Vidi originalni članak

Muškarac koji je u srijedu navečer ranjen na Aveniji Dubrava u Zagrebu preminuo je od zadobivenih ozljeda u KBC-u Dubrava u srijedu oko 22.20 sati. Hašim O. (33) stao je oko 21.20 sat svojim Chevrolet Aveom na semaforu. Prišao mu je nepoznati počinitelj i ispalio jedan metak u trup. Uspio je izaći iz auta i tražiti pomoć od prolaznika koji su pozvali Hitnu pomoć. No, Hašim je sat vremena kasnije preminuo od ozljeda u KB Dubrava, izvijestila je zagrebačka policija.

- Izgledalo je stravično. Puka je sreća što nitko drugi nije stradao, jer je to jedna od najprometnijih ulica. Strašno - zaključila je prolaznica. 

Policija moli sve koji su možda nešto vidjeli da im se jave. Kazali su i kako Hašim O. nema kaznenih prijava, a nije prijavljivao niti prijetnje.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • tatamlata 02.03.2012.

    SVI KAMATARI su bescutni smradovi i ko zna koliko zivota je okoncano bas zbog kamatarske otimachine i terora. Treba pokazat sucut za njihove zrtve a nikako za kamatare. Ne zalit za takvim tihim ubojicama. RIH (Rest in HELL)

  • xnet0822 01.03.2012.

    Mihac, jesi li to ti njega ucmekao ? Zašto nisi odnio pištolj u Policijsku postaju, već ga držiš doma unatoč zabrani o držanju oružja ?

  • threet 01.03.2012.

    ljudi moji u zagrebu sam 20 god.živio u 10 kvartova.najbolji i najmirniji kvart je dubrava. samo ološi poput nekih od vas pišu protiv dubrave.čast izuzecima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare