To je to što me zanima!

'Proputovao je pola Europe, a poginuo pred kućnim pragom...'

Vozač motocikla u jednom trenutku je 'zbog neprilagođene brzine, stanju i osobinama ceste prekasno uočio vozilo ispred sebe' i zabio se u traktor. Na motocikl je naletio auto iz suprotnog smjera, a vozač je poginuo
Vidi originalni članak

Brodski bajkeri i prijatelji šokirani su stravičnom pogibijom Marka Helda (35) koji je u utorak oko ponoći stradao u teškoj prometnoj nesreći na zapadnoj slavonskobrodskoj obilaznici, nadomak kućnog praga.

Policija je očevidom utvrdila da je vozač motocikla Kawasaki slavonskobrodskih registracija vozio iza traktora koji je, kažu u policiji, bio uredno osvijetljen i označen, a kojim je upravljao 48-godišnjak. Baš u istim trenucima iz suprotnog smjera naišao je BMW austrijskih registracija, za čijim je upravljačem je bio 45-godišnjak.

Vozač motocikla u jednom trenutku je 'zbog neprilagođene brzine, stanju i osobinama ceste prekasno uočio vozilo ispred sebe' i zabio se u traktor. Motocikl je od siline udara odbačen na suprotni prometni trak, a u tom trenu na motocikl je naletio i automobil.

TEŠKA NESREĆA Motociklom se zabio u traktor i poginuo u Slavonskom Brodu

Motociklist je smrtno stradao, u policiji kažu da je na glavi imao zaštitnu kacigu.

- Žao mi je zbog ove tragedije. Nedavno smo zajedno bili na šišanju, pričao mi je da mu je velika želja da se napokon smiri, imao je curu i buduća obitelj bila mu je u prvom planu. Pričao mi je da se 'skućio', imao je puno planova oko mirnog obiteljskog života, ali, nažalost, dogodilo se najgore - priča Brođanka Ivana M. 

Tragedijom su šokirani i bajkeri koji ne vjeruju i ne mire se s gubitkom svog prijatelja. Svi pričaju da je bio super momak, uvijek raspoložen za druženje i prijateljstvo. Već kao 14-godišnjak, kažu, počeo je voziti motore.

- Uvijek je vozio po propisima i zato ne znam što se sada dogodilo. Proputovao je motociklom pola Europe i svijeta i sad da tek tako ode, gotovo na kućnom pragu. Strašno - kaže jedan Markov prijatelj i brodski bajker Marijan E. 

Idi na 24sata

Komentari 180

  • 16.06.2019.

    U tom bmw sam bila ja sa svojim suprugom, inace me uopste ne interesuju komentari drugi ljudi, ja i moj suprug smo na benzinskoj pumpi malo prije udesa pili kafu. Moj suprug se drzi ogranicenja uvjek imamo troje djece nismo bolesni da jurcamo po cesti balkanskoj i da glumimo budalu. Ja sam sad stigla kuci i jos sam pod sokom, sjedim i placem zalim za jednom osobom koju nisam znala, prisla sam mu da mu pruzim prvu pomoc, i jos nemogi da dodem sebi i mislim da necu nikad. Nase auto je slupano radi djelova motora koji su letili tog momenta, ja bi volila da je svo slupano a da se njemu nije nista desilo, slike u mojoj glavi nikad necu zaboraviti. Saučešće Familiji😔 Mi smo vozili u suprotnom smjeru, prolazili tog momenta kad je on direkt u traktor, velikom brzinom udario "zasto, kako.... to on zna 😢😔

  • 15.06.2019.

    Uvijek vozio po propisima kazu prijatelji. A ovo je bila neprilagodjena brzina, kako to?

  • rooberto1 13.06.2019.

    Uvjek po motoristima a a duplo vise seljacina za volanom automobila

Komentiraj...
Vidi sve komentare