To je to što me zanima!

Prorektor je prijetio ministrici Divjak: 'Srećom, nećete dugo'

Srećom po nas u sustavu nećete još dugo, komentirao je objavu ministrice prorektor za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije Sveučilišta u Zagrebu Miljenko Šimpraga
Vidi originalni članak

Bliski suradnik rektora zagrebačkog Sveučilišta Damira Borasa, Miljenko Šimpraga, na društvenoj mreži zaprijetio je ministrici znanosti i obrazovanja Blaženki Divjak. Ministrica je u četvrtak na svojem Facebooku objavila status i fotografije s prosvjeda Sindikata hrvatskih učitelja. Njezinu objavu podijelio je državni tajnik u Ministarstvu, Toma Antičić, a ubrzo je sve komentirao prorektor za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije Sveučilišta u Zagrebu.

- Srećom po nas u sustavu nećete još dugo - komentirao je Šimpraga, a Antičić mu je u sarkastičnom tonu odgovorio kako je 'lijepo imati podršku za reforme'. 

Podsjećamo, prorektor Šimpraga na ministricu se obrušio i na konferenciji za novinare nakon sjednice Senata na kojoj su kandidati za rektore predstavljali svoje programe jer je apelirala da ta sjednica bude otvorena za javnost.

- Trinaest puta je lakše postati ministar, nego rektor sveučilišta. Zato neki i nisu rektori nego ministri - rekao je tada Šimpraga.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • Mičo 03.03.2018.

    Tipično desničarska komunikacija. Prorektor sa takvim vokabularom,jedino u Hrvatskoj može raditi to što radi. E pa nećeš ni ti dugo,i tebe će netko svrgnuti sa trona.

  • projekt_venus 02.03.2018.

    Obrazovanje NE služi obrazovanju, nego stvaranju poslušne radne snage koja ne koristi zdrav razum. Šimpraga samo brani svoj položaj i svoju plaću. Bilo kakva reforma u obrazovanju je njemu i ovakvoj politici trn u oku i svim snagama će se boriti protiv nje

  • projekt_venus 02.03.2018.

    Gledajući sliku čini mi se se da će Divjak puno duže od njega :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare