To je to što me zanima!

Prosvjed u Caracasu: Želimo znati istinu o Hugu Chavezu

Želimo samo znati stvarnu situaciju, tj. je li naš predsjednik sposoban nastaviti svoju vladavinu. On nije bilo tko, rekao je jedan od prosvjednika u Venezueli
Vidi originalni članak

Stotine venezuelanskih studenata i članova opozicije prosvjedovali su u nedjelju u Caracasu te su od vlasti tražili detaljne informacije o zdravstvenom stanju predsjednika Huga Chaveza, piše BBC

- Želimo samo znati stvarnu situaciju, tj. je li naš predsjednik sposoban nastaviti svoju vladavinu. On nije bilo tko, a građani ove države imaju pravo znati informacije o njemu - rekao je jedan od prosvjednika. 

Chavezov zamjenik Nicolas Maduro rekao je u četvrtak kako se Chavez bori za život te da je nastavio primati kemoterapiju. Chavez se u Venezuelu vratio prošlog mjeseca nakon operacije na Kubi, ali se od onda nije pojavio u javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • najiram 10 05.03.2013.

    kaj se čuditte pa drugovi i mo smo tita držali na ledu nisu mogli najti dvojnika tak niti oni ne moru najti dvojnika. pa on je samo figura maskota.

  • MALI IVICA_1 04.03.2013.

    bobro šta se bune ne mogu ga balzamirat prek noči

  • kacodimare 04.03.2013.

    NE MOZE! to ne dolazi u obzir. jedino odredjeni ljudi imaju pravo saznanja o njegovom stanju i nitko drugi. to vam je komunizam. jedan banalni primjer: tito bio bolestan i staljin mu posalje 2 lijecnika (koja su ga naravno htjeli dokrajcit). tito ih smakne i posalje mu ih nazad i napise (hvala na pomoci, ako tebi zatreba lijecnik poslat cu ti samo jednog).

Komentiraj...
Vidi sve komentare