To je to što me zanima!

Prosvjednici moraju napustiti park u N. Yorku, uhitili 25 ljudi

Prosvjed "Okupirajmo Wall Street" krenuo je u rujnu ove godine kao pobuna protiv ekonomske nejednakosti, a pokrenuo je i niz sličnih prosvjeda diljem svijeta
Vidi originalni članak

Policija u New Yorku započela je s čišćenjem Zuccotti parka, kako bi uklonili šatore koje su postavili prosvjednici u sklopu akcije Okupirajmo Wall Street. Ured gradonačelnika New Yorka poručio je javnosti preko Twittera da bi se prosvjednici trebali na neko vrijeme povući. Tijekom akcije u utorak je uhićeno 25 ljudi. Upozorili su i na opasnost za zdravlje ljudi. Prosvjednici će se kasnije moći vratiti u park, ali bez šatora.

Kamp u kojem su prosvjednici bili u Oaklandu očišćen je tijekom ponedjeljka, javlja BBC. Tijekom čišćenja uhićeno je 33 ljudi.

Prosvjed "Okupirajmo Wall Street" krenuo je u rujnu ove godine kao pobuna protiv ekonomske nejednakosti, a pokrenuo je i niz sličnih prosvjeda diljem svijeta. Michael Bloomberg, gradonačelnik New Yorka, pod velikim je pritiskom u posljednje vrijeme da zatvori kamp u gradskom parku, kojem se bliži već i kraj drugog mjeseca djelovanja. 

Prijenos iz New Yorka možete pratiti i na 24sataTV.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mayhem26 15.11.2011.

    Bilderbergovci uzvračaju udarac............Moš mislit koliko je njima stalo do zdravlja ovih ljudi....Jadno i odvratno čak ljigavije od izjava ovih naših ljigavaca.........

  • car13 15.11.2011.

    gledao sam na youtubu privatne snimke prosvjednika i njihovih razmišljanjai nemaju pojma o nićemu i imaju potpuno idiotska razmišlanja , njima je glavna zelja legalizacija droga i prava crnaca !!!!!!!!!

  • koprc 15.11.2011.

    i bankarske kamete su štetne za zdravlje pa nikome ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare