To je to što me zanima!

Keleminec i ekipa s HOS-ovim zastavama stigli su pred HDZ

Dražen Keleminec i pravaši iz njegovog A-HSP-a okupili su se u subotu ujutro pred HDZ-ovim sjedištem u Zagrebu. Osim njih, tamo je i kombi interventne policije te desetak policajaca.
Vidi originalni članak

Pripadnici Autohtone- Hrvatske stranke prava Dražena Keleminca okupili su se u subotu ujutro ispred središnjice HDZ-a na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu. Nosili su HOS-ove zastave i kape, a odmah je ispred središnjice stranke došlo i 10-ak policajaca i interventna policija. 

POGLEDAJTE VIDEO

Na svojim stranicama A- HSP najavio je prosvjed, a u pozivu su napisali 'Recimo koalicijskom partneru SDSS-a, da je dosta pljačke i ponižavanja Hrvatskog naroda!".

- Ovdje smo došli ispred HDZ-a reći da imamo najveći PDV u Europi, najveći porez na dohodak u svijetu, da imamo jedini u svijetu blokade žiro računa i da imamo jedini vlast koja štiti ubojice sa Ovčare, s imenom i prezimenom Đorđe Ćurčić, dožupana Vukovarsko-srijemske županije, zamjenika Milorada Pupovca iz SDSS-a. Neka Pupovac i Plenković kažu gdje je druga grobnica na Ovčari. Naša vlast zna, samo skriva, a ti branitelji se trebaju dostojno pokopati, a ne da se štite njihovi ubojice - poručio je Keleminec.

Dodao je kako A- HSP svaki tjedan organizira jedan prosvjed te će nastaviti s tom akcijom.

- Prošle subote smo bili pred Srpskim narodnim vijećem, ove smo pred HDZ-om, bit ćemo pred Index-om, SDP-om, DOCUMENT-om - poručio je. 

Idi na 24sata

Komentari 299

  • bajica1009 16.09.2018.

    skupina sinova gubitničke zločinačke vojske što više reći kad će te više odhebati sa svojom utopijom i lažima

  • ivanvladoci 16.09.2018.

    Svaki hdz ima svog keleminca, od tuđ- men-yu-a do plen-ki-yu-a, od parage, švarca, lučićke do keleminca, da bi se ocrnila Hrvatska više iznutra nego iz srbije što se sistematski blati godinama. sdp, srpska demokratična partija, prati rad hdz-a i podržava.

  • Hiroo_Onoda 16.09.2018.

    Koja ekipa! Ovaj ustaša do Keleminca (ljevo na slici) je ustaša još iz prvog svjetskog rata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare