Obavijesti

News

Komentari 299

Keleminec i ekipa s HOS-ovim zastavama stigli su pred HDZ

Keleminec  i ekipa s HOS-ovim zastavama stigli su pred HDZ
8

Dražen Keleminec i pravaši iz njegovog A-HSP-a okupili su se u subotu ujutro pred HDZ-ovim sjedištem u Zagrebu. Osim njih, tamo je i kombi interventne policije te desetak policajaca.

VIDEO

Pripadnici Autohtone- Hrvatske stranke prava Dražena Keleminca okupili su se u subotu ujutro ispred središnjice HDZ-a na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu. Nosili su HOS-ove zastave i kape, a odmah je ispred središnjice stranke došlo i 10-ak policajaca i interventna policija. 

POGLEDAJTE VIDEO

Prosvjed ispred HDZ-a u Zagrebu Reporterka: Nikol Zagorac

Posted by 24sata Politiko on Saturday, September 15, 2018

Na svojim stranicama A- HSP najavio je prosvjed, a u pozivu su napisali 'Recimo koalicijskom partneru SDSS-a, da je dosta pljačke i ponižavanja Hrvatskog naroda!".

- Ovdje smo došli ispred HDZ-a reći da imamo najveći PDV u Europi, najveći porez na dohodak u svijetu, da imamo jedini u svijetu blokade žiro računa i da imamo jedini vlast koja štiti ubojice sa Ovčare, s imenom i prezimenom Đorđe Ćurčić, dožupana Vukovarsko-srijemske županije, zamjenika Milorada Pupovca iz SDSS-a. Neka Pupovac i Plenković kažu gdje je druga grobnica na Ovčari. Naša vlast zna, samo skriva, a ti branitelji se trebaju dostojno pokopati, a ne da se štite njihovi ubojice - poručio je Keleminec.

Dodao je kako A- HSP svaki tjedan organizira jedan prosvjed te će nastaviti s tom akcijom.

- Prošle subote smo bili pred Srpskim narodnim vijećem, ove smo pred HDZ-om, bit ćemo pred Index-om, SDP-om, DOCUMENT-om - poručio je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 299
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"