To je to što me zanima!

Prosvjednici u Rijeci poručili: "Dosta je! Nismo na prodaju"

Tridesetak ljudi prosvjedovalo je protiv Zakona o strateškim investicijskim projektima RH. "Nema uzmaka, ne damo ništa" bilo je ispisano na transparetima u Rijeci
Vidi originalni članak

"Obranimo javna dobra" poruka je tridesetak okupljenih koji su danas poslijepodne u Rijeci prosvjedovali protiv Zakona o strateškim investicijskim projektima RH.

"Dosta! Nismo na prodaju", "Hrvatsko investiranje: slugansko dvorenje profita", "Nema uzmaka, ne damo ništa" bilo je ispisano na transparetima riječkih prosvjednika koji su tako iskazali svoje nezadovoljstvo Zakonom o strateškim investicijskim projektima RH o kojemu se posljednjih dana vodi žučna rasprava.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • sestro 09.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • odlazite 09.02.2013.

    U koji glupi komentari vecinu muci cirilica a nikog nemuci strajkovi po cjeloj toj tvorevini EUROPI u koju nasi srljaju glavom bez obzira A NISMO ZA DRUGO NEGO DA BUDEMO ROBLJE NA SVOJOJ DJEDOVINI

  • razocaran u narod 09.02.2013.

    evo mene pozadi :D malo nas je bilo ali nas je bilo hh

Komentiraj...
Vidi sve komentare