To je to što me zanima!

Prosvjednika razapeli, prebili, odrezali mu uši i bacili u šumu

Dmitro Bulatov (35) nestao je 22. siječnja tijekom prosvjeda protiv ukrajinskog predsjednika Viktora Janukoviča. U četvrtak su ga pronašli malo izvan Kijeva
Vidi originalni članak

Ukrajinski aktivist koji je nestao prošlog tjedna rekao je za lokalne medije kako su ga oteli, razapeli te su mu odrezali dijelove ušiju jer je sudjelovao u antivladinim prosvjedima. 

Dmitro Bulatov (35) nestao je 22. siječnja tijekom prosvjeda protiv ukrajinskog predsjednika Viktora Janukoviča. U četvrtak su ga pronašli malo izvan Kijeva, javlja Daily Mail.

Ljudima koji su ga pronašli Bulatov je rekao kako su ga tjedan dana držali u mraku te su ga premlaćivali svako malo. Prije nego što su ga bacili u šumu odrezali su mu dijelove ušiju.

- Razapeli su me, ruke su mi mlatili, dijelove ušiju su mi odrezali, a rezali su mi i lice. Ne postoji dio mog tijela kojeg nisu taknuli - rekao je šokirani Ukrajinac. 

Bulatov je rekao za tamošnje medije kako mu nisu uništili duh te ga neće dokrajčiti. Policija je pokrenula istragu kako bi pronašli ljude koji su ga mučili. Muškarac je otet skupa s dvojicom drugih muškaraca, a jednog od njih prije nekoliko dana su pronašli mrtvog.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • krunoslavlaklija1kchr 12.02.2014.

    a još malo če tako i kod nas biti,več ionako nemamo slobodu govora,zaplašuju se ljudi,opljačkani su.a sljedi i ovo što se u Rusiji događa,sa našom prekrasnom vlašču.

  • ValneaTkalčec 02.02.2014.

    Ovo je stravično!

  • ariani 31.01.2014.

    siroti čovijek, nadam se, da će pronaći zločince i kazniti ih...nažalost, čovijek je čovjeku , najveći neprijatelj....

Komentiraj...
Vidi sve komentare