To je to što me zanima!

Prosvjedovali protiv Bandića dok je izlazio iz Remetinca

U vrijeme Bandićeva izlaska iz pritvora, desetak građana okupilo se na Cvjetnom trgu u prosvjedu koji su organizirali preko Facebook grupe "Za Zagreb bez mafije"
Vidi originalni članak

U vrijeme Bandićeva izlaska iz pritvora, desetak građana okupilo se na Cvjetnom trgu u prosvjedu koji su organizirali preko Facebook grupe "Za Zagreb bez mafije". 

- Tu smo jer nas iznenađuje odluka da se nekog optuži za tako veliku pronevjeru, a potom pusti na slobodu. Tko može jamčiti da Bandić neće utjecati na svjedoke - rekao je Luka (27) koji nije želio otkriti prezime. Dodao je da će nakon prosvjeda na Cvjetnom trgu "preseliti" na Zrinjevac. 

Višnja Škreblin (68) rekla je da je došla jer je protiv lopovluka u državi. 

Idi na 24sata

Komentari 258

  • drm2 21.11.2014.

    takoje dolje kriminalci i al capone a ovi loveri Bandića nek plaću kad ode u remetinec opet.Pravda ce pobijedit a ovi prodaneduše za 100 cuna nek si lajkaj medjusobno ocistitc ćemo gamad lopovsku kad tad iz Zagreb grada.

  • TIGAR 1GBR 20.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • HrSokol1992 20.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare