To je to što me zanima!

Prosvjedovali radi zabrane Thompsona u Švicarskoj

Poklonici pjevača Thompsona prosvjedovali su pred zgradom švicarskog veleposlanstva u Zagrebu zbog zabrane koncerta u Švicarskoj
Vidi originalni članak

Poklonici pjevača Marka Perkovića Thompsona prosvjedovali su u petak pred zgradom švicarskog veleposlanstva u Zagrebu zbog zabrane Thompsonova koncerta u Švicarskoj. Jedan od najvećih transparenata prikazivao je karikaturu predsjednika Stjepana Mesića s natpisom "veleizdajnik". Našli su se i natpisi "Stop ponižavanju Hrvatske", "R.I.P. Swiss Democracy 1971. - 2009.",  "Thompson - vitez pjesme i domoljublja" i drugi. Thompsonov koncert koji se trebao održati 3. listopada otkazan je odlukom švicarskog saveznog ureda za policiju. Zabranjen mu je i ulazak u zemlju na tri godine.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • rođin rođo1 10.10.2009.

    snork pošto te zanima gdje sam ja.kao prvo karafeka te je napravila,kao drugo ja sam ti na slici br1 imam transparent HRVATSKA traži istinu.zadovoljan,ako ne javi se sa daljnim željama.

  • rođin rođo1 10.10.2009.

    snork nisam srbin,a ni musliman pa nemam pravo komentiranja u hrvatskim medima,a pogotovo ovdje jer ovo je rezervirano za njih.

  • rođina skvo 09.10.2009.

    Jelac16 i ti snama isto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare