To je to što me zanima!

'Prosvjedovat ćemo svaka dva dana dok ne srušimo Vladu'

Ivan Pernar je u emisiji 'Nedjeljom u dva' rekao kako mu je okidač za prosvjede bila ministrica Dalić koja je rekla da će provesti sve što je Ivan Šuker zacrtao
Vidi originalni članak

Organizatoru protuvladinih Facebook prosvjeda Ivanu Pernaru okidač za prosvjede bila je ministrica financija Martina Dalić. Otkrio je to u emisiji Aleksandra Stankovića 'Nedjeljom u dva' te dodao kako ga je Dalić razljutila jer je prilikom preuzimanja vlasti najavila da će provesti sve što je netom smijenjeni ministar Šuker zacrtao. Na pitanje koliko će opstati ova vlast, Pernar je rekao kako je njen pad pitanje trenutka, a vjeruje i da će on dobiti izbore jer je oporba loša i nema viziju. Prosvjede će, kako je rekao, nastaviti održavati najvjerojatnije svaka dva dana sve do rušenja Vlade. Zadovoljan je time što svaki novi prosvjed okupi sve veći broj ljudi.

Zanimljivo je da se Pernar istovremeno zalaže za velike ekonomske slobode i protivi se porezu na kapitalnu dobit, ali mu nije strana ideja nacionalizacije banaka.

Sačić: Okupit ću rascjepkane desne stranke u novu hrvatsku desnicu

Željko Sačić, ratni načelnik Stožera specijalne policije MUP-a, u istoj je emisiji Aleksandru Stankoviću rekao kako će okupiti rascjepkane desne stranke u jedinstvenu novu hrvatsku desnicu. Rekao je i kako je prva republika potrošena te kako moramo stvoriti novu Hrvatsku. 

Idi na 24sata

Komentari 504

  • leptirica2 02.03.2011.

    koliko ce ih biti danas?

  • user_66247 02.03.2011.

    Ako smo mogli istjerati bandu 90-tih možemo i šačicu bogatih bandita koji nam vode ovu pokradenu državu!!!!!!!!

  • pernica 02.03.2011.

    koliko li raznih teorija, koliko li raznih gluposti u ovim komentarima....a država smo od nekih 4 i malo više miliona ljudi-toliko ima jedan veći grad u EU, npr, BERLIN. kako bi mi upravljali jednom KINOM ili eto Njemačkom-bliže nam je, kad ne znamo upravit, ni dovest u red jednu TAKO MALU DRŽAVU?????? a hvalimo se da imamo toliko učenih, školovanih stručnjaka!!!!!! a da UVEZEMO IZ VANA stručnjake koji će nas izvest na pravi put, otvorit nove tvornice, nova radna mjesta, zabranit korupciju doktora, sudaca, naučit nas kako zapošljavat ljude prema vrijednostima i školi a ne preko "rođo" komerca bez ikakve diplome....NIKAD MI NEĆEMO NA ZELENU GRANU, ali ipak jedva čekam da maknu Hdz sa vlasti pa nek dođe tko god hoće, pa makar i ovaj mladi buntovnik koji još ne zna ni kajganu napravit, a vodija bi državu!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare