To je to što me zanima!

Socijalni radnici tužili Veljaču

Kaznenoj prijavi su se priključili socijalni radnici, psiholozi, pravnici, socijalni pedagozi. U ponedjeljak, kada je kaznena prijava podnesena, odvjetničku punomoć za zastupanje predalo je 169 stručnih djelatnika centra
Vidi originalni članak

Odvjetnički ured Klaudia Čurina iz Zagreba podnio je kaznenu prijavu državnom odvjetništvu protiv Jelene Veljače i Nataše Janjić Medančić u kojoj ih terete za kazneno djelo protiv javnog reda – javnim poticanjem na nasilje i mržnju, opisanu i kažnjivu po članku 325. stavku 1. Kaznenog zakona, priopćila je Hrvatska komora socijalnih radnika u utorak.

Kažu da je "unatrag nekoliko dana među socijalnim radnicima spontano pokrenuta inicijativa za podnošenje kaznene prijave protiv Veljače i Janjić Medančić".

JELENA VELJAČA: 'Ako sam izjavom izazvala i mali dio linča prema socijalnim radnicima, želim se ispričati'

Kaznenoj prijavi, kažu u Komori, su se “masovno priključili socijalni radnici, psiholozi, pravnici, socijalni pedagozi.

U ponedjeljak, kada je kaznena prijava podnesena, odvjetničku punomoć za zastupanje predalo je 169 stručnih djelatnika centra, a očekuje se da će se prijavi pridružiti još nekoliko stotina socijalnih radnika, psihologa i pravnika djelatnika centara.

Hrvatska komora socijalnih radnika podržava inicijativu svih stručnih djelatnika centara koji sudjeluju te poziva i ostale strukovne komore da iskažu svoju podršku”, navode u priopćenju koje u ime Upravnog odbora Hrvatske komore socijalnih radnika potpisuje Antun Ilijaš.

Idi na 24sata

Komentari 182

  • duš man 16.04.2021.

    gledam ih na vijestima- tri dive s maskama hodaju kao da su one predsjednice ili ministrice.... udri, dragi moj Zoki, reci im istinu u lice.....

  • beli1977 15.04.2021.

    Zato nam i je tako kad u ovoj drzavi nema kazni za socijalne radnike! Zato rade posao kak rade

  • Symby 15.04.2021.

    Tak bi mi svi mogli tuzit centar za socijalno zbog nanosenja dusevnih boli zbog svojih beskrupulozno bahatih, neutemeljenih i neistinih izjava vezanih uz slucaj djevojcice.Uzmenirujuce je i nedopustivo da takvo tijelo tolerira takve propuste - cak ih i negira te time paradoksno dokazuje da je njihova uloga u ovome sustavu apsolutno nebitna...pa time i lisena ikakve odgovornosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare