To je to što me zanima!

Protiv Plomina C: Prosvjed aktivista ispred Banskih dvora

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Aktivisti Zelene akcije prosvjedovali su protiv izgradnje termoelektrane Plomin C ispred Banskih dvora. Traže od Vlade da kao vlasnik HEP-a odustane od projekta
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 10

  • šumski bandit 10.04.2014.

    Nema struje, napravite elektranu, samo ne kod nas radi turizma!!! Ne radite kod nas naftni terminal, ne vadite naftu i plin, nagrđuje okoliš, otjerati će turiste!!!??? Uistinu mi se gadite i javno poručujem; više nikad neću ljetovati na Hrvatskom dijelu Jadrana. Hrvatski građani plačaju prisilne harače da bi se financiralo kojekakve "nevladine udruge" koje usput, okupljaju partijske uhljebe i služe za skretanje pozornosti građanima sa pitanja od životne važnosti za građane i društvo!!! Zašto te udruge ne progovore o sveopćoj korupciji, enormnim haračima, gašenju radnih mjesta, odlasku mladih i školovanih Hrvata u inozemstvo???? Ne, ne govore jer su smokvin list vlasti!!!

  • NeNormalan 10.04.2014.

    Naslov, podnaslov, a članak?

  • KatesFarm 10.04.2014.

    Lako govoriti kad nije u vašoj blizini....pitajte ljude u okolici o zdravlju, Labin prednjaci po broju oboljelih od zlocudnih bolesti, samo se sve to dobro skriva i zataskava. A sto se posla tice, sve je automatizirano, a za tih par radnih mjesta koja ce se otvoriti, kao i do sada trebati ce debele veze. zaposliti se tamo je ravno dobitku na lutriji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare