To je to što me zanima!

'Protjeraju li Britanci naše diplomate, i mi ćemo njihove'

Osuđujući stav Londona kao "apsolutno neodgovoran", glasnogovornik Kremlja Dmitri Peskov najavio je u četvrtak da će o intenzitetu ruskog odgovora konačno odlučiti Putin...
Vidi originalni članak

Rusija će "naravno" protjerati britanske diplomate kao odgovor na protjerivanje 23 ruskih diplomata o čemu je odlučio London nakon trovanja dvostrukog ruskog agenta izbjeglog u Engleskoj, najavio je u petak šef ruske diplomacije.

"Naravno da ćemo tu učiniti", izjavio je ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov, upitan u Astani (Kazahstan) o odgovoru Moskve na britanske sankcije.

Lavrov je već kazao u četvrtak da će Moskva "obavezno" protjerati britanske diplomate nakon što je u srijedu Theresa May najavila protjerivanje 23 ruska diplomata i zamrzavanje bilateralnih odnosa s Rusijom.

Osuđujući stav Londona kao "apsolutno neodgovoran", glasnogovornik Kremlja Dmitri Peskov najavio je u četvrtak da će o intenzitetu ruskog odgovora konačno odlučiti predsjednik Vladimir Putin, trenutno u izbornoj kampanji prije predsjedničkih izbora u nedjelju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • intellectus 16.03.2018.

    Naravno da ce protjerati, dolaze i dodatne sankcije, sve apsolutno ispravno.

  • ARMAGEDON 16.03.2018.

    Kada Hrvatska misli potjerati sve do posljednjeg jugoudbasa iz Hrvatske ...jos uvijek mnogi od njih sacuvali svoje radio stanice sa pozivnim znakom YU i na dnevnoj bazi raportiraju u beograd !

  • jo2hn8ny 16.03.2018.

    Ova mu je dobra : "Protjeraju li Britanci naše diplomate, i mi ćemo njihove". Zanimljivo je da su svi ti diplomati večinom nekakvi plačenici sa određenim zadacima koje moraju odraditi u pojedinoj zemlji gdje obitavaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare