To je to što me zanima!

Provalila u kuću suprugovoj ljubavnici i ukrala joj mačku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Britanski političar John Hemming 13 godina ima ljubavnicu s kojom ima dijete. Žena ga je izbacila iz kuće, zatim provalila u kuću suparnice i ukrala mačku od kćeri
Vidi originalni članak

Suprugu britanskog političara Johna Hemminga (51), Christine (53), kamera je snimila u krađi mačke suprugove ljubavnice Emily Cox u rujnu prošle godine. Nakon što je porota gledala otmicu Beauty (Ljepotice), u petak su je proglasili krivom za provalu. 

Na snimci se vidi kako prevarena žena proviruje kroz prozor kuće svoje suparnice u Birminghamu. Ušuljala se kroz vrata puzeći na rukama i koljenima. Nekoliko sekundi kasnije izašla je s mačkom u ruci. 

Christine je zanijekala provalu, piše The Sun. Tvrdi kako se ne sjeća da je ukrala mačku ženi koja je ljubavnica njezinog supruga već 13 godina. Liberalni demokrat i zastupnik u parlamentu dijelio je svoje vrijeme između žene i ljubavnice koja živi 800 metara dalje. 

Porota je, također, čula kako je tri dana ranije izbacila supruga iz kuće jer se osjećala 'zamijenjenom'. Par je bio u 'slobodnom' braku, a John je imao ukupno 26 ljubavnica.

- Još nismo sigurni u motiv provale - rekao je tužitelj Jason Pegg. Emily Cox još traži mačku, ljubimicu od kćeri koju ima sa svojim ljubavnikom.

- Samo želimo znati da je živa - rekla je Emily.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • beebee 02.10.2011.

    e baš joj se osvetila! LOL

  • JunFan 02.10.2011.

    Koja bitna vijest...

  • blesača 02.10.2011.

    sumnjivo mi je to trganje za mačku, možda bolje liže od onih koji bi to trebali :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare