To je to što me zanima!

Provalili im u stan i orobili ih dok su pokapali sina

V. A. (68), kojemu su u petak ujutro provalili u stan u Lastovskoj u zagrebačkom Trnju odnijeli su kuvertu sa 5000 kuna dok je bio na Mirogoju
Vidi originalni članak

Vratili smo se u 10.45 i zatekli otvorena vrata. Ušli smo i vidjeli otvorene ladice i ormarić. Nedostajalo je kuverta s oko 5000 kuna, rekao nam je V. A. (68), kojemu su u petak ujutro provalili u stan u Lastovskoj u zagrebačkom Trnju dok je sa suprugom bio na Mirogoju na sprovodu sinu.
Kažu da nisu odnijeli nakit ni tehniku jer nisu imali vremena.
- Imali su točno 20 minuta. U stanu je bila prijateljica, koja je u 10.25 otišla do placa po pečene piliće. Sreća da je prvo morala kući po novčanik inače bi ih vjerojatno zatekla na djelu. Tko zna što bi joj učinili - priča V. A.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ilmare 22.12.2007.

    Uvijek je postojao ološ kojima je najbolje vrijeme za njihova nedjela događaji poput potresa , poplava ,požara ,....

  • čiča555 22.12.2007.

    Teško za komentirati... Našli se neandertalci najnižih nagona da bi pogoršali ionako najteži dan u ljudskom životu.

  • prizemlje 22.12.2007.

    Ne moramo čak biti ni vjernici da bi znali da je ovo mjesec(bar bi trebao biti) dobra i darivanja...a ovi kriminalci su vrlo dobro znali gdje su vlasnici stana u to vrijeme bili....i eto do kuda ljudska bezočnost i bez dušnost može ići,da ljudima u naj većoj tuzi uzeti : možda zadnje kune koje imaju,možda kako bi se reklo kruh za ovaj mjesec...eh pa neće se usrećiti sa tim novcem (ako je po Božjem)

Komentiraj...
Vidi sve komentare