To je to što me zanima!

Provalili joj već desetak puta: Lopovi ostavili zaklanog zeca

Slavonki Zrinki Terzić (31) su provalili već desetak puta. Većinu provala je prijavila policiji. Navodno su pronašli otiske prstiju, no provalnike još uvijek nisu uhvatili
Vidi originalni članak

Vrata vikendice više ni ne zaključavamo jer nema smisla. Bravu su dosad lomili barem pet puta i svaki put bismo je mijenjali, ali smo od toga odustali pa vrata vežemo špagom, reda radi, govori Zrinka Terzić (31) iz Radovanaca kraj Velike.

Samo u zadnja dva tjedna lopovi su Slavonki dvaput provalili u kuću.

- Kad su huligani ušli prvi put prije nekoliko mjeseci, razbili su sve što im je došlo pod ruku - od prozora, žarulja, lustera, vrata pa do stolova i razvaljenih štokova - očajno nam govori.

Svaki put dosad policija je izašla na teren, obavila očevid i napravila zapisnik. Kaže kako su pronašli i otiske prstiju, ali provalnika još nisu uhvatili. Unatoč tome, Zrinka ih ne krivi. Smatra da su nemoćni jer provalnici paze koliku štetu svaki put naprave. Neke od provala zato nije ni prijavljivala.

- Imaju sumnjivca, ali mu zasad ne možemo ništa. Ne znam je li to zbog toga jer, po njima, šteta nije prevelika ili jednostavno nemaju dovoljno čvrste dokaze. Kao da živimo na Divljem zapadu - kaže Zrinka.

Nedavno je pred ulaznim vratima druge vikendice našla priklanog zeca. To joj je, vjeruje, upozorenje da više ne zove policiju.

- Došlo je vrijeme kad se kuće moraju zaključavati i ako samo na trenutak izađete na dvorište - zaključuje.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • čončo 13.06.2015.

    Pa ova zena kradr po fb,laze ljude i zavlaci.pitajte za nju po fejsu!garant je ovo odglumila,nakon zadnje prevare na fb.

  • MarijaPali 12.06.2015.

    Onako usput... i to mi je neka provala... malo razvalili bravu.... mojoj baki su u vikendicu (Brodski Stupnik) provaljivali preko 10 puta i to tako da razbiju cijela vrata drvena.. a poslije su pokušali i metalna koja su do pola razvalili i vjerojatno odustali.... posljednje što joj je ukradeno je stol s metalnim nogama koje su bile ubetonirane dolje.. prerezali lijepo brusilicom noge stola na dnu i pa-pa.....

  • MarijaPali 11.06.2015.

    Došla cica na kolica..... inače žao mi bude kada netko nekome uništi vlasništvo ili ga pokrade, ali u ovom slučaju nije mi niti najmanje...dapače... koliko je osoba ta ista Zrinka pokrala i izvarala preko Facebooka, ne bih se čudila da joj je netko iz osvete to napravio, vratio milo za drago... eto, imate materijala za još jedan članak sada pa ispitajte i taj dio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare