To je to što me zanima!

Provalili su ženi(49) u kuću i ukrali joj bušilicu i motornu pilu

Dvojicu 18-godišnjaka benkovačka policija sumnjiči za imovinska kaznena djela i nedozvoljeno posjedovanje, izradu i  nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.
Vidi originalni članak

- Sumnjiče se da su u razdoblju od rujna prošle godine do početka  kolovoza ove godine u Morpolači iz obiteljske kuće u vlasništvu 49-
godišnjakinje otuđili električnu bušilicu i motornu pilu, čime su joj je pričinili  materijalnu štetu od oko 2.000 kuna. Također ih se sumnjiči da su u  razdoblju od kraja prosinca 2018. godine do sredine mjeseca siječnja prošle  godine u Proviću provalili u montažnu kućicu u vlasništvu 64-godišnjaka, gdje  su ispreturali stvari te se udaljili.
Tijekom kriminalističkog istraživanja policijskim službenicima su predali  automatsku pušku, dva spremnika za streljivo i više desetaka pripadajućeg  streljiva koje su nedozvoljeno posjedovali- kaže Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije.

UHITILI DJEVOJKU (20) Iz dućana u Rijeci ukrala odjeću i parfeme vrijedne 21.000 kuna

Oružje i streljivo su im oduzeli, a protiv obojice 18-godišnjaka su državnom odvjetništvu podnijeli kaznenu prijavu zbog krađe, teške krađe i  nedozvoljenog posjedovanje, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Palamudan 18.09.2020.

    Jel pila ubodna ili vulgaris

  • ecemsejnimda 17.09.2020.

    Isto je i u okolici VG, i u kuće upadaju po novce i zlato..... Nea veze, imamo sigurnost i povjerenje ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare