To je to što me zanima!

Provalili u trgovinu, natovarili kamion robom pa su pobjegli

Vrijednost ukradene robe i kamiona procjenjuje se na 180.000 kuna. Policija je kamion našla u Ludbregu, dok je ukradena roba bila pohranjena kod muškarca (47)
Vidi originalni članak

Križevačka je policija uhitila dvojicu muškaraca starih 36 i 38 godina sa zagrebačkog područja po sumnjom da su počinili tešku krađu. Policija ih sumnjiči da su tijekom noći na srijedu provalili u trgovinu u Novom Glogu, nadomak Sv. Ivanu Žabnu. 

Iz trgovine su odnijeli akumulatore, sjemenski kukuruz, traktorske kotače i druge predmete, koje su stavili u sanduk u dvorištu trgovine parkiranog teretnog automobila, te se s kamionom natovarenim ukradenim predmetima udaljili u nepoznatom pravcu. 

Vrijednost ukradene robe i kamiona procjenjuje se na 180.000 kuna. 

Policija je kamion pronašla u Ludbregu, dok je ukradena roba bila pohranjena kod 47-godišnjeg Koprivničanca. Kamion i ukradeni predmeti su vraćeni vlasniku. 

Policija je osumnjičeni dvojac predala pritvorskom nadzorniku i podnijela kaznenu prijavu koprivničkom Općinskom državnom odvjetništvu. 


Idi na 24sata

Komentari 8

  • sylvia 28.03.2014.

    Malo mi je sve čudno?! Tko još danas ide kamionom krast? I tak puno krast? Ovo mi više sliči na to da se pozna vlasnik, pa možda da im je dužan neku paru, recimo 180 tisuća, pa su dečki došli po svoje, samo što nisu imali dokument kod sebe gdje se vidi da je riječ o kompenzaciji :) , meni to tak liči, tekst mi se čini nedorečen, nezavršen..neistinit...da...:)

  • vbuhac2 28.03.2014.

    treba biti pametan,ukrasti i dati oglas u plavi oglasnik da se prodaju- traktorske gume.

  • deda62 28.03.2014.

    policija na svakom čošku ali kad je trebaš nema ih ni za lijek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare