To je to što me zanima!

Provalili usred noći i ukrali nekoliko kilograma zlata

Nepoznati počinitelji ukrali su nekoliko kilograma zlata u nakitu iz zlatarnice u Stossmayerovoj ulici u Županji. Provalili su u zlatarnicu tijekom noći
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelji ukrali su nekoliko kilograma zlata u nakitu iz zlatarnice u Stossmayerovoj ulici u Županji. Provalili su u zlatarnicu tijekom noći i razvalili zaštitne rešetke na izlogu i vratima. Počistili su sve police i ladice i odnijeli oko tri kilograma zlata vrijednog 690.000 kuna. Županjska policija još uvijek obavlja očevid i utvrđuje nastalu štetu. vlasnik Roko Ćibarić smatra kako se radi o sustavnom pljačkanju zlatarnica po cijeloj Hrvatskoj što radi profesionalna i dobro organizirana banda koja dobiva informacije o radnjama koje najmeravaju "počistiti". Razvaljeni lokal Ćibarić je zatekao u petak ujutro kad je došao na posao. Prizor azvaljenih vrata ga je, kaže, šokirao, a krv mu se zaledila u žilama. Ipak je smogao snage ući unutra i pogledati što se dogodilo. Vidio je da je sef obijen i potpuno ispražnjen, dok vitrine s nakitom i skupim satovima nisu dirane.
- Lopovi su znali što traže i gdje se to nalazi, nisu htjeli gubiti vrijeme s ostalim, za njih vjerojatno manje vrijednim stvarima - rekao je Ćibarić za Večernji list. Pljačka u Županji uvelike podsjeća na one nedavno u Poreču i Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • leica 10.09.2010.

    ...sledila se njemu krv jer nije sve osigurao...pola crno a pola bijelo.....:p ili?

  • blackwolf 10.09.2010.

    Imam feel da će ovog biti sve više...

  • domagoj981 10.09.2010.

    \"blackwolf\" slažem se s tobom

Komentiraj...
Vidi sve komentare