To je to što me zanima!

Provalio je u župni ured pa ukrao svećenikov pištolj!

U noći na utorak nepoznati je počinitelj provalio u župni ured u Crkvenoj ulici u Poljanici Bistranskoj i ukrao pištolj u vlasništvu svećenika Tome N.
Vidi originalni članak

Lopov je u noći na utorak provalio u župni ured crkve Sv. Nikole Biskupa u Poljanici Bistranskoj nedaleko od Zaprešića i ukrao pištolj. Oružje marke Rossi vrijedno nekoliko tisuća kuna pripada svećeniku Tomi N. (51) koji za njega posjeduje urednu dozvolu. Toma se već 18 godina aktivno bavi lovom, ali nije htio komentirati zašto posjeduje pištolj koji lovci inače ne koriste.
- Čudan je ovo kraj - tajanstveno je prokomentirao. Uvjeren je da je lopov tražio isključivo novac. Prilikom provale oštetio je prednja vrata koja je svećenik jučer ujutro odmah zamijenio. Sve stvari u župnom uredu je razbacao, a prijenosno računalo u hodniku nije ni taknuo. Svećenika čudi što lopova nisu uplašila ni dva psa u kavezu ispred župnog ureda.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • bluesky 21.08.2008.

    xxxx....evo ja sutra iz ovih stopa idem na mup da mi ispišu oružani list za raketni bacač po preporuci gdina Žanklodavandama da zaštitim obitelj od heretika u mom susjedstvu jer to su sve potencijalni nasilnici i svi oni žele moje kao ovom popu.pa zna taj di ima para neće kod mene doć mogao bi samo nać koji neplaćeni račun a kamoli pištolj.i ti možeš reć za sebe da si vjernik??predstavnik katoličke crkve naoružan kao John Wayne u filmu točno u podne...lijepa naša Hrvatska,Hrvatska....

  • user_19478 21.08.2008.

    A šta se svi čudite ko puran glisti!!! pa kod nas je sve to normalno!Crkvu i svećenike ne želim komentirati..mogla bi se o tome knjiga napisat...

  • mayhem26 21.08.2008.

    I neka mu je ukrao.Pa stace sveceniku pistolj????????To onda nije svecenik nego potencijalni ubojica!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare