To je to što me zanima!

Provalio u Dom zdravlja, krao pribor i davao ljudima sedative

Muškarac je ukrao lijekove i medicinski pribor te je davao bolesnicima sedative i anelgetike, kako bi koga što zabolilo, a za uzvrat je uzimao novac. Prijavili su ga
Vidi originalni članak

Muškarac (53) s područja Gračaca provalio je u noći na utorak u ambulantu Doma zdravlja u Gračacu. Ukrao je lijekove i medicinski pribor. Davao je bolesnicima sedative i analgetike, kako bi koga što zaboljelo, a za uzvrat je uzimao novac. 

Pacijenti su ga poznavali kao  dugogodišnjeg zaposlenika Doma zdravlja pa nikome nije bilo sumnjivo što ne moraju čekati liječnika. Znao bi pacijentima davati injekcije. Kako je imao samo srednju stručnu spremu medicinske struke, dobio je kaznenu prijavu za nadriliječništvo. Policija ga je državnom odvjetništvu prijavila i za tešku krađu. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • iskrena007 27.07.2012.

    bilo je i vrijerme da mu se stane na kraj ...godinama glumi facu...morao je jadan nekako zaradit za silne kredite i dugove....

  • djanjani 27.07.2012.

    ovaj je malo pretjerao,ali znam da su cesto medicinsi tehnicari i sestre sposobniji od doktora

  • timica2 26.07.2012.

    Što da je netko od tih pacijenata bio alergičan na sedative ili analgetike.Imao je sreće da se to nije dogodilo.Ipak mislim da je malo "skrenuo".Medicinar čistog uma ne bih to radio.Igrao se sa zdravljem drugih ljudi.!

Komentiraj...
Vidi sve komentare