To je to što me zanima!

Provalio u kafiće, mesnicu, gradsku upravu i frizeraj

Benkovac: Iako vrijednost ukradenih stvari nije velika, razbojnik je vlasnicima objekata pričinio štetu na inventaru od gotovo 16 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Gotovo čitavu noć na subotu provalnik je 'operirao' po užem središtu Benkovca. Prvo je provalio u kafić Krešimir odakle je odnio samo sitniš. Potom se preselio u obližnju zgradu gradske uprave, gdje je ispreturao ladice i oštetio informatičku opremu. Nastavio je u frizerskom salonu Branka, u kojemu mu nije bilo ništa zanimljivo, pa je provalio u još jedan kafić. Iz kafića Adriatic odnio je nekoliko boca pića i malo gotovine. Svoj je provalnički pohod završio u mesnici Miletić, iz koje je ukrao dva pršuta. Iako vrijednost ukradenih stvari nije velika, razbojnik je vlasnicima objekata pričinio štetu na inventaru od gotovo 16 tisuća kuna. Istu noć po zadarskom je gradskom groblju nepoznati lopov s grobnica krao vaze od mesinga. Tek u ponedjeljak će se utvrditi koliko ih je ukrao.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • headhunter 06.06.2010.

    nakon kafića i popijenih par piva čovjek je ogladnio,pa je logički otišao do mesnice na par kobasica. nakon toga valjalo je odmoriti uz par igrica na kompjutoru, pošto je njegov na servisu,otišao je do gradske uprave. a da začini tako lijep i uspješan dan,što ima ljepše od posjeta frizeru!

Komentiraj...
Vidi sve komentare