To je to što me zanima!

Provaljivao u kuće i tvrtke, ukrao računalo, fotoaparat...

Osim toga, utvrđeno je da krajem ožujka do 15. travnja ove godine provalio i u prostorije tvrtki na području Banderova i Potoka U Rijeci te u Viškovu, iz kojih nije uspio ništa otuđiti
Vidi originalni članak

Crikvenička policija ju u suradnji s kolegama iz Rijeka dovršila je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim muškarcem zbog počinjenje kaznenih djela imovinskog kriminaliteta. 

Policija ga sumnjiči da je 16. travnja ove godine provalio u prostorije odgojno-obrazovne ustanove u Crikvenici nakon čega je vrlo brzo pronađen i priveden na ispitivanje. Tako je utvrđeno kako je istog dana u Crikvenici provalio i u ured iz kojeg je otuđio prijenosno računalo, printer i fotoaparat, ukupne vrijednosti oko 13.000 kuna u vlasništvu 61-godišnjaka, dok iz stana 54- godišnjeg mještanina nije ništa otuđio iako je tamo provalio
Osim toga, utvrđeno je da krajem ožujka do 15. travnja ove godine provalio i u prostorije tvrtki na području Banderova i Potoka U Rijeci te u Viškovu, iz kojih nije uspio ništa otuđiti.

Po završetku kriminalističkog istraživanja prijavljen je za šest kaznenih djela teške krađe, od kojih pet u pokušaju, te predan pritvorskom nadzorniku.

Pokrao više stolova i stolica vrijednih 25.000 kuna

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je između 5. i 18. travnja na području Kraljevice počinio kazneno djelo teške krađe. 

Prema dosad utvrđenom na terenu, počinitelj je provalio u kuću iz koje je otuđio više stolova i stolica za terasu. Navedenim kaznenim djelom materijalno je oštećena ugostiteljska tvrtka s istog područja, a šteta se procjenjuje na oko 25.000 kuna.

Iz kuće ukrao 11.000 kuna

Zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe, Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je nakon provedenog istraživanja podiglo optužnicu protiv 42-godišnjeg muškarca. 
Optužnicom ga terete da je za doček Nove  2020. godine oko 01,00 sati u Senju, u nakani pribavljanja nepripadne mu imovinske koristi razvalio vrata obiteljske kuće. Tada je iz unutrašnjosti uzeo 11.000 kuna, web kameru i veću količinu zlatnog nakita. Kaznenim djelom je vlasnicima koji su slavili pričinio materijalnu štetu od ukupno 40.000 kuna.
Kako je dotični od prije poznat kao počinitelj istovrsnih kaznenih djela i osuđen, već se nalazi na izdržavanju kazne zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 21.04.2020.

    Sitna riba

Komentiraj...
Vidi sve komentare