To je to što me zanima!

Provalnik naletio na vlasnicu kuće i spržio je elektrošokerom

Nesuđeni lopov uplašio se vriskova žena koje je ozlijedio u kući u koju je provalio dok su ga dvojica pomoćnika čekala ispred. Uplašio se kad je čuo muške korake i pobjegao a u kući ostavio ruksak
Vidi originalni članak

Dva "domaća" razbojnika sa zadarskog područja (25 i 28 godina) te jedan iz unutrašnjosti (30) krenuli su opljačkati kuću lokalnog poduzetnika u Kruševu kraj Obrovca. U akciju su se dali koncem travnja i to u sedam sati ujutro. Od njih trojice u kuću je ušao samo 25-godišnjak, maskiravši se prije toga. Odmah je naletio na vlasnicu kuće (58). Napao ju je elektrošokerom. Žena je vrištala pa je dotrčala kći (33), no razbojnik je i nju spržio elektrošokerom. I ona je vikala od boli, na što se razbojnik potpuno zbunio. No, čim je čuo da se s kata kuće spušta muškarac, sin jedne, a brat druge napadnute žene, dao je petama vjetra. Ništa nije ukrao, štoviše, toliko se smeo da je ostavio svoj ruksak u kući koju je namjeravao orobiti. 

Policajci su uhitili svu trojicu  i kazneno ih prijavili te ih priveli sucu istrage Županijskog suda u Zadru. Napadnute žene nemaju ozljeda. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jelenaZGB 11.05.2017.

    šteta što su lopovi ostali živi.

  • StapickoKasika 11.05.2017.

    Ja bi mu zabio kuhinjski nož među oči. I onda bi ga dragao i rekao mu da će brzo proći ! Šalim se, sačmaricom bi ga prosija.

  • Bože Dragi 10.05.2017.

    Eto što nam je mladež više ni krasti ne znaju odmah se smetu, zbune i rade gluposti kao da su admini u 24 sata

Komentiraj...
Vidi sve komentare