To je to što me zanima!

'Provozali’ se na dizalici na 30-ak metara visine

Radnicima Ivanu Tilmanu i Dejanu Zaklanović se nije dalo čekati košaru pa su se odlučili ljestvama zakačiti za dizalicu s metalnim ljestvama
Vidi originalni članak

Ivan Tilman (25) iz Đakova i Dejan Zaklanović (26) iz Slobodne Vlasti nakon završenog radnog dana “provozali” su se na 30-ak metara visine viseći s dizalice.
- Obnavljali smo krov županjske sladorane pa je i nas i materijal na krov podizala dizalica. Kad smo završili posao, Dejanu i meni se nije dalo čekati košaru pa smo se odlučili na tu ludost. Za kraj dizalice zakačili smo metalne ljestve po kojima smo inače hodali po krovu i sjeli između prečki, kao u ljuljačku. Bilo nas je malo frka jer nismo bili zaštićeni i znali smo da možemo pasti ako dizaličar bude trzao - kaže Ivan, dodajući kako je sve to bila njihova zezancija i test hrabrosti, premda je i krovopokrivački rad na toj visini već dovoljna hrabrost, ali i ludost.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Hacker-ri 07.01.2008.

    obavjesite me kad ova dva kretena dobiju otkaz. Da su poginuli trazili bi se odgovorni direktori i sve ostalo. Zbog dve kretencine koje ni ne shvacaju da rade pod tudim odgovornostima i da su direktori odgovorni za njih dok oni rade. Nadam se da ni jedan od ovih poremecenih bolesnika nema djecu !

  • mytzek 07.01.2008.

    Da su poginuli, ucviljene obitelji bi tražile višemilijunsku naknadu od građevinskog poduzeća, ovi iz zaštite na radu bi pretpresli svaki pedalj gradilišta, a na portalu 24 sata bi šokirani komentatori kritizirali glad građevinara za zaradom nauštrb sigurnosti radnika. Eto ti sad - medalja ima dvije strane.

  • branitelj 07.01.2008.

    ovo nije hrabrost već LUDOST zar nije dovoljno svaki dan čitati o pogibiji mladih ljudi...svima treba dati momentalni otkaz a prvenstveno kranisti dizaličaru jer je morao....ako je uopče išao u školu naučiti da to nikako ne smije raditi

Komentiraj...
Vidi sve komentare