To je to što me zanima!

Prva dama zvijer: Hollandeova bivša u klubu tukla prijateljicu

Valerie Trierweiler (49) čupala je i grebala prijateljicu usred luksuznog kluba jer je razgovarala s prijateljima njenog bivšeg dečka, francuskog predsjednika
Vidi originalni članak

Valerie Trierweiler (49) čupala je i grebala prijateljicu usred luksuznog kluba jer je razgovarala s prijateljima njenog bivšeg dečka, francuskog predsjednika Francoisa Hollandea.

Bivša prva dama i Valerie de Senneville bile su gošće na proslavi godišnjice braka pariškog dogradonačelnika. Trierweiler je imenjakinji zamjerila što se druži sa ljudima koji su ju zaboravili nakon što ju je Hollande ostavio zbog glumice. 

- Trierweiler ju je jednom rukom čupala za kosu, a drugom ju grebala. Zatim su ih drugi gosti rastavili, piše časopis France-Dimanche. De Sennevile ju navodno neće tužiti.

Trierweiler je zadnjih tjedana postala crna ovca francuskog visokog društva nakon što je objavila knjigu u kojoj je otkrila prljave predsjednikove tajne. Između ostalog je napisala da Hollande ne voli siromašne ljude i zove ih krezubima. Otkrila je i da se pokušala predozirati tabletama za spavanje kad je otkrila predsjednikovu aferu sa Julie Gayet (41). Prevario ju je nakon sedam godina veze.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • kung fu panda 11.10.2014.

    gdje je video?

  • Herzog(315178) 11.10.2014.

    Kako damu možete nazivati zvijer zbog neke sitne i neprovjerene gluposti . Gdje je sada Admin i opomena ?

  • svejedobro 11.10.2014.

    Žena se malo pogubila... Što je mogla očekivati od tog nevjernog predsjednika, i ona je bila ljubavnica... "visoko društvo" sinonim za napuhane snobove ništa više...

Komentiraj...
Vidi sve komentare