To je to što me zanima!

Prvi izravni let iz SAD-a nakon '91.: Avion sletio u Dubrovnik

Najveći svjetski avioprijevoznik American Airlines u ovogodišnjem ljetnom redu letenja povezivat će Dubrovnik s Philadelphijom, i to tri puta tjedno u lipnju, srpnju i kolovozu...
Vidi originalni članak

Hrvatska nakon 28 godina ima izravnu zračnu liniju sa SAD-om. Postali smo tako jedina zemlja u regiji za koju leti neki od američkih avioprijevoznika.

Avion Boeing 767-300ER 7. lipnja u 18.10 sati po lokalnom vremenu krenuo je s međunarodnog aerodroma u Philadelphiji, a u subotu 8. lipnja, oko 9.30 sati, po našem vremenu, sletio je na Čilipe. Let je trajao nešto više od devet sati, javlja Dubrovački dnevnik

Najveći svjetski avioprijevoznik American Airlines u ovogodišnjem ljetnom redu letenja povezivat će Dubrovnik s Philadelphijom, i to tri puta tjedno u lipnju, srpnju i kolovozu te četiri puta tjedno u rujnu. Dubrovnik je i prije rata bio povezan zračnom linijom sa SAD-om, na kojoj je operirao u međuvremenu propali Pan American.

U Americanu su prvotno planirali od početka lipnja do kraja rujna imati tri leta tjedno za Dubrovnik, no zbog velike potražnje u rujnu su taj broj povećali na četiri leta tjedno.

U Zračnoj luci Dubrovnik potvrdili su da prodaja karata za SAD ide izvrsno, zbog čega je povećan broj letova rujnu.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Softi 09.06.2019.

    Sretan sam ko ušljive gače.

  • novival12🇭🇷✌ 08.06.2019.

    Ajde, Hvala Bogu.....

  • krao_sam_1 08.06.2019.

    Sve ok ali ako imate Huawei morate će te ga baciti u onaj koš pri pregledu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare