To je to što me zanima!

Prvi u Hrvatskoj koristi ZelEn energiju iz obnovljivih izvora

Arena Centar je prvi shopping centar u Hrvatskoj koji koristi električnu energiju iz obnovljivih izvora (ZelEn), koju je nedavno predstavila i Hrvatska elektroprivreda
Vidi originalni članak

Ovom odlukom Arena Centar slijedi strategiju poslovanja postavljenu i prije otvorenja samog Centra, kada je u vrijeme izgradnje projektne infrastrukture i arhitekture postavljena baza za održivo i ekološko poslovanje centra. Upravo u tom razdoblju i na tim temeljima započeo je razvoj „zelenog poslovanja“ Centra. S obzirom da je strategija Centra zaštita okoliša, održivosti i briga za društvenu odgovornost, Arena Centar se uključio i u Green Energy programa koji predstavlja električnu energiju proizvedenu iz obnovljivih izvora, što uključuje istraživanje raznih mogućnosti za smanjenje emisije ugljičnog dioksida te pokazuje osviještenost i  našu predanost cilju.

Uz veliku brigu za najosjetljivije članove društva, rad s brojnim humanitarnim udrugama i visoku ekološku osviještenost Arena Centar je postao primjer  društveno  odgovornog shopping centra, koji kroz strukturu svoje kompanije eksportira svoj „know how“ sa lokalnog na regionalni i globalni nivo. Arena Centar je svjestan da održivi razvoj zahtijeva nov način razmišljanja, koji se temelji na odgovornoj brizi za okoliš i društvo, izjavio je Mike Pugh direktor Arena Centra.

Uz korištenje ZelEn energije, Arena Centar je ujedno i prvi shopping centar sa Green Mark oznakom koju mu je 2012. dodijelio Savez za energetiku, obnovljive izvore energije, poticanje energetske efikasnosti i zaštitu okoliša Zagreba.  

Arena Centar u potpunosti je posvećen interesu kupca i ugodi boravka tijekom posjeta. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • svanuće 17.02.2014.

    Ako je tako dobro je .

  • POTPEC 13.02.2014.

    Je li to 100% istina, ili još jedna bajka vladajučih

Komentiraj...
Vidi sve komentare