To je to što me zanima!

Prvo je tvrdila da je truje, a sada kaže: On je divan čovjek

Dariju Čumak treći je suprug Aleksej optužio da se htjela domoći njegove imovine, a ona tvrdi da je on nju iskoristio. Aleksejev otac vlasnik je hotela u Baškoj Vodi
Vidi originalni članak

Vratila sam se iz kina sa suprugom Aleksejem Čumakom u sobu broj 307 hotela Grand Hotel Emerald koji pripada mom suprugu. U sobi smo legli spavati. Za tri dana i noći probudila sam se u istoj toj sobi. Bila sam sama i na meni nije bilo odjeće. Na mom tijelu bile su velike masnice i podljevi krvi, tragovi uboda na bedrima i posjekotine kojih do tada nije bilo. Vrtjelo mi se i boljela me glava, cijelo tijelo. U sobi je bio nered, krhotine stakla, u zahodu razbijen poklopac zahodske školjke. O tomu što se dogodilo u sobi kada sam zaspala, kako su mi se pojavile modrice, ubodi i posjekotine, nisam se sjećala niti znala – pisala je u travnju 2012. državnom odvjetništvu u Sankt Peterburgu Ruskinja Daria Čumak (35), bivša supruga bogatog poduzetnika, Litavca Aleksejusa Čumaka, čiji je otac Nikolaj vlasnik hotela u Baškoj Vodi, piše Večernji list.

Ova njezina prijava dio je i sudskog spisa koji se vodi na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu gdje se bivši supružnici tuže međusobno zbog klevete. U hrvatskim medijima objavljivano je da su jedno drugo tijekom braka trovali i iskoristili kako bi se domogli supružnikove imovine.

Cijelu priču par Čumak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • rotschild 13.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • negdjedaleko 13.05.2015.

    a gdje piše da kaže da je 'divan čovjek' - u ovom tekstu sigurno ne - ili ja ne znam čitati

  • škver 13.05.2015.

    da to rade tzv ljudi radi bacene kosti a ne zivotinje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare