To je to što me zanima!

'Prvo riješiti probleme, a onda ćemo razgovarati i o šatoru...'

Trebamo Ministarstvo branitelja učiniti dostupnim svim hrvatskim braniteljima, kako bi ono ispunilo svrhu u skladu s današnjim vremenom, poručio je Tomo Medved
Vidi originalni članak

Tomo Medved, predloženi ministar branitelja, kratko je za Dnevnik HRT-a progovorio o prvim potezima koje kani napraviti nakon što ga Sabor potvrdi za ministra. To se očekuje da bi moglo biti u četvrtak.

- Trebamo Ministarstvo branitelja učiniti dostupnim svim hrvatskim braniteljima, kako bi ono ispunilo svrhu u skladu s današnjim vremenom - poručio je Medved.

Napomenuo je kako je upoznat sa određenim umanjenima za Ministarstvo branitelja u okviru financijskog plana, odnonso proračuna za 2016. godinu.

- Analizirat ćemo sve stavke i vidjeti gdje bi moglo biti poteškoća. Uvjeren sam da ćemo uspjeti - rekao je Medved. 

Na pitanje hoće li se sada šator ispred Ministarstva branitelja ukloniti, Medved je kazao kako je taj šator posljedica niza problema koji su događali braniteljima u zadnjih nekoliko godina.

- Krenut ćemo u rješavanje njihovih problema, a onda možemo razgovarati i o šatoru - zaključio je Medved.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • bajica1009 16.03.2016.

    Sve je isto samo se guzica u fotelji mjenja.

  • s 16.03.2016.

    Upiši svoj komentar ...

  • ivič 16.03.2016.

    niko se neče osuditi jedino je Milanovič probao!Pola ima nezaslužene invalidske mirovine,zdravi,imaju poduzeča,kafiče prepisane naravno na žene!Radno su sposobni,ako stoje za šankom u tuđem ili svom kafiču,šfercaju autima,neki kamatari ima toga kolko hoćeš!Mnogi po par nekretnina i normalno da je narod bjesan koji radi za minimalac,ili mirovina mu 2t kuna!Mnogi poslje rata nisu imali zaposlenje tvornice zatvorene!Jal između ljudi napravio Hdz sad se vidi kako se krediti djelili nepovratno dok mnogi branitelji nemaju za kruh!

Komentiraj...
Vidi sve komentare