To je to što me zanima!

Psića kojeg su spasili iz jame udomio Zagrepčanin

Šestomjesečnu mješanku su prije nekoliko dana spasili iz jame Golubinčina kod Raklja. U petak je stigla u Zagreb. Udomio ju je Ivan Bukvić (61)
Vidi originalni članak

Šestomjesečna mješanka koju su prije nekoliko dana spasili iz jame Golubinčina kod Raklja s dubine od 50 metara, u petak je stigla u Zagreb, kod udomitelja Ivana Bukvića (61). Sudbina psa koji je 15-ak dana cvililo u jami bez hrane i kojeg su pulski GSS-ovci izvukli u šatorskom krilu i tako spasili od sigurne smrti dirnula je umirovljenika Ivana. Iako ne živi u Puli, odlučio je udomiti baš tog psa.
- Kad sam joj na fotografijama vidio tužne oči, znao sam da mora doći kod mene. Sve sam već kupio za nju. Nazvat ću ju Čarlina - kazao je Bukvić. Kujicu je do Zagreba dovezao pulski speleolog Vedran Ujčić (28).
- Putujem na seminar blizu Zagreba i kada sam pročitao da gospodin Bukvić traži prijevoz za svog novog ljubimca, odmah sam se javio - rekao je Ujčić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_38602 16.04.2010.

    ljudi jeste culi sta se desilo u srbiji, neki luđak osjekao sjekirom psu sve cetiri noge.........kud ide ovaj svijet?? svi luđaci!!!!!!!

  • flamingo 16.04.2010.

    Ova gesta Ivana i Vedrana daje nadu .........nije sve tako crno oko nas, i sama imam kucnog ljubimca i sigurna sam da ce Ivan i ljubimac, taj sreckovic uzivati u ljepim danima koji sljede. Pohvala od srca ekipi spasitelja iz Pule

  • marnie 16.04.2010.

    bravo za gss i hvala čovjeku šta je udomio psa,to je čovijek!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare