To je to što me zanima!

Psihički bolesnik s nožem u ruci krvav šetao gradom

Beli Manastir: I. D. (33) je rasječene ruke i lica, umazan krvlju prošetao Ulicom Vladimira Nazora koja je u to vrijeme bila puna učenika iz škole
Vidi originalni članak

Nakon što ga je u srijedu navečer u obiteljskoj kući u Belome Manastiru morala raznim sedativima i injekcijama smirivati Hitna pomoć, I.D. (33) je u četvrtak u jutarnjim satima prošetao po gradu s nožem u ruci i sav krvav. U pekarnici je zakrvavljenim novcem kupio kruh, a u trgovini tehničkom robom je razbio staklenu vitrinu. I.D. je umrljan krvlju, rasječene ruke i lica prošetao i Ulicom Vladimira Nazora koja je u to vrijeme bila puna učenika iz obližnje Osnovne škole "Dr Franje Tuđmana". U policiji i osnovnoj školi demantiraju navode da je ulazio u školsko dvorište i prijetio djeci nožem. Policija je brzo reagirala, uhitili su ga i odvezla na odjel psihijatrije u Kliničku bolnicu Osijek. I. D. je od prije poznat policiji. On je u studenome prošle godine s jarbola dvorane u Belom Manastiru skinuo hrvatsku zastavu i zapalio je.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nina__16 29.01.2009.

    i da naglasim da policija uopće nije brzo reagirala...došla je kad je napao mene i legicu...a prije toga je porazbio staklenu vitrinu u T-mobileu i napado klince...razbijo svoju kuću...napado ljude po ulici i prijetio nožem...već 3 dana hoda ulicom i divlja, dere se ko nenormalan...treba ga strpat u ludnicu!!! eto tolko o toj policiji..nakon što je to sve napravio policija je stigla!!!

  • momcilo 29.01.2009.

    a jbg sta je tu je prije te cure koju je napo je iso na mene pa se okrenuo i taman njih dvije naisla jedna pobjegla na cestu a jednu uhvatio.......

  • nina__16 29.01.2009.

    ee neznate vi kako je to!! mene i legicu je napo nožem..ja sam se sva tresla...nemogu izbit taj lik iz glave...a tek kako izgleda,,,ajmeee...sav krvav...krvave bijele hlače,krvave ruke a u ruci kravav maramica i krvavi nož!!!! strava...eto šta se sve može desit...mogo me izbost i nikome ništa...policija će ga ionako pustit!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare