To je to što me zanima!

Ptičeku dodali tri kaznena djela i produžili pritvor za 30 dana

Bivšem direktoru komunalne tvrtke Parkovi na teret stavljaju i zlouporabu položaja i ovlasti, krivotvorenje službenih isprava te poticanje na krivotvorenje
Vidi originalni članak

U nastavku istrage nad Miljenkom Ptičekom, bivšim direktorom varaždinske komunalne tvrtke Parkovi, policija ga dodatno sumnjiči za zlouporabu položaja i ovlasti, krivotvorenje službenih isprava te za poticanje na krivotvorenje. 

Podsjetimo, nekoliko dana prije Božića prošle godine Ptiček je uhićen zbog počinjenja 80-tak kaznenih djela kako bi se okoristio za oko 300.000 kuna čime je oštetio Parkove koji su u većinskom vlasništvu Grada Varaždina. 

Uz njega, policija sumnjiči i troje zaposlenika Parkova. Muškarac (50) sumnjiče da je zlouporabio položaj i ovlasti te poticao na krivotvorenje isprava, zaposlenica (31) je krivotvorila isprave, dok zaposlenika (33) sumnjiče da je zlouporabio položaj i ovlasti. Uz to, istraga je otkrila i da je vlasnik (43) trgovačkog društva, koje je kooperant Parkova, krivotvorio službene isprave, a njegova zaposlenica (44) je osumnjičena da je sprječavala dokazivanje. 

Istraga se nastavlja, a Ptičeku je u petak produžen pritvor za još 30 dana zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mellifera196666 24.01.2011.

    Ptiček vrni špeceraja kojega si godinama kral na Aqvasitiju!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare