To je to što me zanima!

Pucali u BMW i slučajno pogodili parkirani Porsche

Propucani skupocjeni BMW vozi M. M. (27). Auto je u vlasništvu tvrtke Atrox-Net d.o.o. iz Zagreba. Metak je slučajno dobio i parkirani Porsche
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelj ispucao je više hitaca iz vatrenog oružja na parkirani BMW u Vukomercu na zagrebačkoj Peščenici u petak oko 2.40 sati. Skupocjeni automobil, koji je u vlasništvu tvrtke Atrox-Net d.o.o., rabi M. M. (27). Policija još nije razgovarala s muškarcem. Jedno zrno prošlo je kroz staklo BMW-a i oštetilo Porsche s BiH tablicama u vlasništvu Š. J. (49). U pucnjavi nitko nije ozlijeđen, a policija još nije utvrdila materijalnu štetu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • gost12 15.10.2011.

    tom tipu iz kvarta treba dobre batine dat...baba mu ima love tamo u dubravi, a on hoda sa narkomankom nekakvom i navodno je dužan ko grčka i cuo sam da je sjebo toliko ljudi da ima srece sto taj metak nije pokupio on.

  • Poreznik 01.01.2010.

    Tip je sigurno jako pošten pa je tako nešto zaradio

  • brkan1 10.10.2009.

    Zamislite da su nas taki branili 91 nemože pogoditi auto s 5 m.A još bi ljepše bilo kada bi nekome naišli na nišan tko zna pucati, pa onako na 40-50 m iz sačmarice , s PPom,ili s Breneke ideal safari kuglom.Al bi bilo belaja.A može i sa sitnimza glinene golubove.Zanima me šta bi policija rekla da ih je natko napuco jer mangupi iz jurećeg auta pucaju u tuđi auto.Bili to bilo prekoračenje nužne obrane ili nešta drugo.Sumnjam da bi momci bili optuženi znajući efikasnost policije i sudstva.Znači jedino riješenje akose zna tko su ti hrabri momci s 200 do 300m dobar karabin i operi po njima. Sumnjam da su htjeli probati kako je to pucati na tenk.Jer nečiji auto im je smetao-. Policijo nađite ih i uhapsite, ali prvo zaposlite nekoliko starih udbaša da vas nauče raditi pa da budete efikasniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare