To je to što me zanima!

Učenica koja je preživjela pokolj u školi u Srbiji: 'Legla sam na prijatelje i pravila se mrtva'

Naoružani učenik sedmog razreda upao je na sat povijesti, otvorio vatru i ubio najmanje osmero ljudi, među njima učenici i čuvar. Učiteljici se bore za život, javljaju srpski mediji
Vidi originalni članak

Počeo je nasumice pucati, imao je dva šaržera u rukama, ja sam legla na dvojicu naših prijatelja i pravila se mrtva, ispričala je učenica koja je svjedočila masakru u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na beogradskom Vračaru za Novu.rs.

 POGLEDAJTE VIDEO: Učenik pucao u školi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naoružani učenik sedmog razreda upao je na sat povijesti, otvorio vatru i ubio najmanje osmero ljudi, među njima učenici i čuvar. Učiteljici se bore za život, javljaju srpski mediji.

- Izašao je iz učionice, čuli su se pucnji i dalje. Kada sam ustala videla sam mrtvog Dragančeta - rekla je djevojčica koja je otkrila da je naoružani dječak išao s njom u razred.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Troje djece je u Dječjoj univerzitetskoj klinici u Trišovoj ulici, dvoje je stabilno, dok je jedno dijete u kritičnom stanju.

Prvi je upucan čuvar koji je nedugo nakon toga umro.

- Bojali smo se, bio je kaos, panika. Skrivali smo se. Čuvaru je pucao u glavu - pričaju šokirana djeca, prenosi Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO: UČENIK DOBIO JEDINICU I NAPRAVIO MASAKR 

SVE ZBOG JEDINICE?! Masakr u Beogradu: Učenik ubio zaštitara i osmero djece. Vučić najavio promjene zakona

- Ubijen je naš omiljeni čuvar Dragan. Djeca su ga voljela, kao i cijeli kolektiv - rekla je potresena majka jednog djeteta iz škole.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ispred škole nalazi se policija i tri ekipe Hitne pomoći, kao i brojni zabrinuti roditelji. Kako javlja Nova.rs, osumnjičeni učenik (14) je nakon pucnjave pobjegao s lica mjesta, ali ga je policija ubrzo uhitila. Policija sumnja kako je dječak uzeo pištolj od oca. 

>>

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Maxitron 03.05.2023.

    Pravo je čudo da i kod nas ,bar za sada , nema mrtvih uz ovakvo sudstvo i pravosuđe uopće. Silovatelji slobodno šeću ,kojekakvi "bosovi" uzimaju za pravo premlačivati koga god hoće bez primjerene kazne ,balavanderi , podmladak vladajuće kaste, "zarađuju" milijune eura na kriminalu i naravno ,slobodno šeću, ...................dokad ????

  • njet njet 03.05.2023.

    zanimljivo, nisu okrivili ni "putlera" ni "vaskrsle vastase"?!

  • ElonMusaka 03.05.2023.

    Cim ima sve petice taj nije bas u glavi cist..

Komentiraj...
Vidi sve komentare