To je to što me zanima!

Pucao mu u prsa u kafiću pa ga pokušali reanimirati

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zagreb: Roko K.(20) s prijateljem je pio cijelu noć te su upoznali ubijenog (23). S njim su nastavili piti. Navodno su se svađali tko će platiti rundu
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci uhitili su Roka K.(20) za kojeg sumnjaju da je rano ujutro u kafiću Ivana u Španskom ubio muškarca (23). Roko se cijelu noć družio s prijateljem (30) s kojim je pio. Upoznali su ubijenog mladića te su svi nastavili zajedno piti. U kafić su navodno došli prvi te su u njemu bili samo njih trojica i konobarica.  Mladić je upucan jednim metkom u prsa. Neki očevici tvrde da su se muškarci posvađali jer ubijeni nije želio platiti piće. No neki tvrde da nikakve svađe nije bilo, pa je moguće i da Roko nije želio pogoditi muškarca. Nakon pucnjave su ga pokušavali reanimirati. Policija je oko 8 sati dobila dojavu da muškarac leži u krvi u Ulici Vida Došena. Roko je pričekao policiju te su ga priveli. U kanti za smeće nedaleko kafića pronašli su i pištolj. Roko je student na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu. Sportaš je, igrao je košarku i sin je jedinac ravnatelja Osnovne škole "Smiljevac" u Zadru, Bernarda K. U toj istoj školi Rokova majka radi kao profesorica tjelesnog.
- Ne mogu ništa komentirati jer ne znam što se dogodilo. Na putu sam za Zagreb - kratko je rekao Rokov otac.
Iz zadarske policije kažu kako Roko nije prije evidentiran. Poznanici obitelji kažu kako je mladić strogo i konzervativno odgojen, te da je bio dobar dečko. Svi se pitaju kako je Roko došao do pištolja. Susjedi iz zgrade u Španskom kažu da incidenti ispred tih kafića nisu rijetkost, a dodaju da će strah sada biti još i veći. Gosti obližnjeg Jet Seta pili su kavu i čitali novine dok je tek koji metar od njih ležao leš prekriven vrećom.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • jethro_tuller 15.04.2010.

    jos jedan od onih koji obozavaju oruzje,a nema pojma o njemu!

  • crnabitanga 15.04.2010.

    Leš ispred Jet Seta...niš čudno.

  • Mačak Pero 15.04.2010.

    Zar nije to ulica Jurja Šižgorića?

Komentiraj...
Vidi sve komentare