To je to što me zanima!

Pucao na ljude iz lovačke puške i promašio za dlaku

Sinj: Muškarac iz Turjaka pucao je prema dvojici muškaraca iz Košuta. Posvađali su se zbog prometnog nesporazuma. Nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

S.B. (40) iz Turjaka priveden je nakon što je iz lovačke puške pucao prema dvojici mještana Košuta kraj Sinja. S.B. prolazio je automobilom kroz Košute, kao i D.D.(35). U jednom trenutku obojica su se zaustavila i posvađala zbog prometnog neporazuma. D.D. je otišao i nedugo zatim zajedno sa suvozačem pješice uputio u polje. S.B. očito svađu nije smatrao završenom jer ih je automobilom sustigao te počeo prijetiti. U jednom trenutku podigao je lovačku pušku i prema dvojcu ispalio hitac. Srećom, promašio ih je, a policija ga je uskoro uhitila. U kući su mu pronašli zračnu i lovačku pušku, kao i 99 metaka za malokalibarsku pušku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • brkan1 18.10.2009.

    E a lipo piše u zakoni dfa se to nesmi, a neki su dobili lovački ispit da dobili ga , i oružje kao borci, a čini mi se da ovaj nije bio ni borac, jer nezna pucat, ali ima nekakovu vezu pa je dobio oružje.

  • edinjo 18.10.2009.

    na našim selima još vridi zakon divljeg zapada udri po rakiji pa malo zapucaj od veselja pa ko živ ko mrtav očigledno turjanska vukojebina ima svog lokal šerifa.

  • manitou 18.10.2009.

    admin, šta je, nisi popio sve tablete jutros?

Komentiraj...
Vidi sve komentare