To je to što me zanima!

Pucao na Mladež HDZ-a: Našli mu dva ilegalna pištolja i metke

Muškarac (69) je u srijedu navečer pucao na trojicu mladića u dobi 24 i 25 godina, koji su lijepili plakate, jer je mislio da mu provaljuju u kuću. Policija ga je privela
Vidi originalni članak

Policija je privela Vilima S. (69) za kojeg sumnjaju da je u srijedu navečer u Konšćici kod Samobora pucao na trojicu mladića koji su lijepili predizborne plakate HDZ-a. 

Terete ga za dovođenje u opasnost života i imovine te nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari. Policija je u njegovoj kući pronašla ručno izrađeni pištolj, plinski revolver, 94 komada streljiva za pištolj i 33 komada plinskog streljiva. 

Vilim S. je tu večer čuo buku koja je dolazila izvana te je, misleći da mu netko provaljuje u kuću, uzeo pištolj CZ koji ilegalno posjeduje. Otvorio je prozor i prvo ispalio jedan hitac u zrak, a potom nekoliko u smjeru između stupa i vozila Citroen C4 u koji su trojica mladića uspjela ući i pobjeći. 

Vilima su priveli pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • macor11 17.05.2013.

    Prolupali dida i prolupala omladina . Sve nakon ponoci.On pijan i naoruzan a tako i ti mladici

  • MAX 2010 17.05.2013.

    da je i zračnicom pucao,zakon vrijedi za sve! "tzv prekoračenje" za samoobranu u vlastitoj kući inače šalju na robiju (valjda zato jer privatnu imovinu DRžavica unaprijed smatra svojom ,nakon LJinjićevog zakona-nova privatizacija)

  • Palmira 17.05.2013.

    Znači , prema kradezeovim lažovčinama , RAFALNO je pucao iz PIŠTOLJA po njima? I nije pogodio nikoga...ah...

Komentiraj...
Vidi sve komentare