To je to što me zanima!

Pucao pred djecom u stanu, a ženi prijetio da će je raznijeti

POMAHNITALI RIJEČANIN: Muškarac (39) završio je u pritvoru nakon izljeva bijesa. Vrijeđao je i tukao nevjenčanu suprugu pred djecom i pucao im u stanu
Vidi originalni članak

Riječka policija privela je razjarenog 39-godišnjaka koji je najmanje četiri mjeseca maltretirao djecu i nevjenčanu suprugu. U svojim izljevima bijesa pucao je iz pištolja po stanu, dok je dijete plakalo, a drugo se skrivalo od metaka.

Tužiteljstvo je zato tražilo istražnog suca da ga hitno zatvori zbog opasnosti od novih nasilnih ispada i utjecaja na svjedoke. Prema informacijama DORH-a, 39-godišnjak nije previše mario za svoje 11-godišnje dijete. Brigu o njemu je tijekom 2017. prepustio njegovoj baki, koja se nije mogla dovoljno dobro brinuti o njegovu rastu i razvoju.

Riječanin je prvi veliki ispad imao u prosincu, kad je u stanu vrijeđao i tukao nevjenčanu suprugu. Iako su u stanu bila djeca od jedne i 11 godina, nije mario ni za čiju sigurnost, pa je ispalio nekoliko metaka.

Kaos se ponovio 11. ožujka, kad se ponovno susreo s djecom i suprugom. Prijetio joj je pištoljem i bombom, što je prijavila policiji. Pretresli su mu stan, u kojem su pronašli prerađeni signalni pištolj nepoznate marke. Još istražuju je li imao bombu te gdje ju je sakrio. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 25.03.2018.

    Doživotno zatvoriti odmah!

  • fijuman 25.03.2018.

    Da barem imamo doživotni zatvor za takve uz obvezu svakodnevnog tuckanja i razbijanja kamena i gromada te kopanja kanala za vodovodne i druge potrebite instalacije. A ako ne ispuni normu nema pravo na 3 dnevna obroka.

  • SamoJedanPoljubac 24.03.2018.

    Pitanje za hrvatsko pravosudje : zasto doticni nije nakon prvog ispada osudjen na zatvorsku kazno shodno pozitivnim zakonskim normama RH??

Komentiraj...
Vidi sve komentare