To je to što me zanima!

Pucnjava na milanskom sudu: Ubio troje ljudi, brzo ga uhitili

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Napadač je identificiran kao Claudio Giardiello, okrivljenik u stečajnom postupku. Zapucao je oko 11 sati, nakon što je njegov odvjetnik rekao da ga više neće braniti
Vidi originalni članak

Muškarac, inače okrivljenik u jednom stečajnom postupku, zapucao je u sudnici u Milanu i pritom ubio troje te ranio jednu osobu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osumnjičeni je identificiran kao Claudio Giardiello , a navodno je ubio suca Fernanda Ciampija, svjedoka i još jednu osobu , prenosi Corriere della Sera .

Muškarac je oko 11 sati ispalio četiri do pet hitaca u dvorani milanske Palače pravde nakon što je njegov odvjetnik rekao da ga više neće braniti . Pucao je na suca i svjedoka te na još dvoje ljudi koji su sjedili u prostoru za publiku.

- Odjednom smo čuli tri, četiri pucnja. Pokušali smo otkriti što se događa. Odjednom je sve bilo puno policije koja nam je rekla da ne izlazimo iz prostorije - ispričao je jedan od odvjetnika koji se tijekom pucnjave zatekao u Palači pravde, prenosi Telegraph.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Claudio Giardiello se nakon pucnjave skrivao unutar Palače pravde koja je bila evakuirana, nakon čega je pokušao pobjeći na motoru. Ubrzo je uhićen.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • morenocro 09.04.2015.

    Svaka mu čast,trebao je još koga od sudaca smaknut!!

  • 09.04.2015.

    Tip je pukao 100%,ima toga tamo pun hurac,samo ne dođe u naše novine,ali njihova crna kronika je bogata takvim događajima!

  • Ninooo_1 09.04.2015.

    Ma udarajte minuse koliko hoćete ali sudac,političar,odvjetnik, javni bilježnik i sl. nije poštena osoba i ne radi pošteni posao. Naravno da taj šljam ne može i ne treba mirno spavati jer živi na grbi poštenog čovjeka koji teško zarađuje svoj kruh, tako da ruku na srce mnogi od nijih koliko to god grubo zvučilo i zaslužuje metak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare