To je to što me zanima!

Pukanićev ubojica pozirao je s oružjem za atentat

Pukanićev ubojica slikao se s oružjem koje je korišteno u atentatu na suvlasnika Nacionala Ivu Pukanića i njegovog suradnika Niku Franjića...
Vidi originalni članak

Policija Republike Srpske u kompjuteru Željka Milovanovića našla je slike na kojima pozira s oružjem koje je korišteno u atentatu na Ivu Pukanića i Niku Franjića 23. listopada prošle godine. Srpsko Specijalno tužilaštvo potvrdilo je Blicu kako su dobili slike iz Doboja i da će ih koristiti kao dokaz na suđenju. Srpska optužnica za ubojstvo Pukanića tereti Sretena Jocića, Milovanovića i Milenka Kuzmanovića, a hrvatska Roberta i Luku Matanića, Amira Mafalanija, Bojana Gudurića, Slobodana Đurovića i Milovanovića. Srpska optužnica navodi da je Jocićevoj grupi plaćeno 1,5 mil. eura, ali ne otkriva ime naručioca. Planirali su da Bojan Gudurić snajperom ubije Ivu Pukanića s krova susjedne zgrade ako zakaže eksploziv. Hrvatska policija našla je automatsku pušku kod Darija Anića u Lekeniku. U  kući je imao pravi arsenal i avionske karte na Roberta Matanića. Na oružju su pronašli i DNK Roberta Matanića, Željka Milovanovića i Darija Anića. Milovanović, kojega su uhitili u Beogradu, jedini je s hrvatskom i srpskom tjeralicom. Njega se tereti da je ilegalno prenio oružje iz BiH i postavio eksploziv. Milovanoviću je u bijegu pomogao djelatnik MUP-a. Neko vrijeme se skrivao, a zatim su ga prebacili u Beograd. Sumnjaju kako je trebao ubiti neke ljude u Srbiji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • AmStaffSb 18.11.2009.

    ovaj je bolje naoružan nego neka vojna postrojba

  • veselica 18.11.2009.

    \"Planirali su da Bojan Gudurić snajperom ubije Ivu Pukanića s krova susjedne zgrade ako zakaže eksploziv. Hrvatska policija našla je automatsku pušku kod Darija Anića u Lekeniku.\"

  • Zlatko76 18.11.2009.

    \"dusansk\"...upravo sam ja htio postavit to isto pitanje !?

Komentiraj...
Vidi sve komentare