To je to što me zanima!

Pukla cijev usred Splita: Voda šikljala i stvorila malu 'poplavu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Očevici tvrde da je bager, koji je kasnije pokušao sanirati štetu, i probio vodovodnu cijev u Ulici Domovinskog rata u Splitu u ponedjeljak rano ujutro
Vidi originalni članak

U Ulici Domovinskog rata u Splitu, oko 8.30 sati puknula je vodovodna cijev zbog čega je promet dionicom od raskrižja s Gundulićevom do križanja s Bihaćkom bio zatvoren za promet, te je policija automobile preusmjeravala na druge prometnice. Prometnica je bila zatvorena do 11 sati. 

Voda je šikljala više od jednog metra, a bager koji je tamo bio pokušavao je "žlicom" obuzdati vodu. Na cesti je posvuda bilo kamenja i zemlje. 

Očevici tvrde da je taj isti bager i probio cijev, no u splitskoj tvrtki "Vodovod i kanalizacija" nam to nisu mogli potvrditi. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 09.06.2014.

    zbog čega je promet dionicom od raskrižja s Gundulićevom do križanja s Bihaćkom bio zatvoren za promet - hahhaahahhahhahha i ovo treba znat napisat. dok nezaposleni novinari s fakultetom rade sve šta nađu da bi preživjeli, ovakve neću reć šta (dobila bi doživotni ban) bezbrižno lete iz greške u grešku. e moja tina ostavi se novinarstva, nije to za tebe.

  • dipsy2010 09.06.2014.

    Sad se i splićani mogu pohvaliti fontanama u njihovu gradu .... Konkurencija je to Bandićevim ... :-)

  • raskoljnjikov 09.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare